HOROSKOP ZA 1. JANUAR: Rak dobija dobre vesti, Ribe - izbegnite raspravu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Bićete verovatno spremni da uđete u nove poslovne aranžmane ali na neki način u tajnosti. Obavićete razgovore u četiri oka sa Rakom ili Bikom. Pokušaćete da na najlaški način rešite problem sa nekim ko će biti spreman da vam izađe u susret oko nekih za vas ipak trenutno prioritetnih pitanja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Bilo bi bolje da ne insistirate na nečemu što vam ne ide u prilog ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Ovnom ili Vodolijom. Mogli biste doći u konflikt oko nečega što biste najradije izbegli. Ne možete da nadmudrite one koji su sa vama inače u dobirm odnosima a kritikuju vas takođe s dobrom namerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju samo ako budete dovoljno uporni da ostvarite ono što ste naumili. Ne odustajte od svojih planova čak iako znate da se sa njima jedan Lav, Ovan ili neki Strelac najverovatnije ne slažu. Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi umetnošću.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Današnji dan vam može doneti neke nove mogućnosti u radu sa koleginicama, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Dobićete poziv za susret sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o susretu na kućnoj zabavi. Ne ulazite previše u raspravu o nekom Ovnu koji vas intimno mnogo i ne zanima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Previše ste svojeglavi po mnogim pitanjima ali ne i ubedljivi, skloni ste da menjate stavove pod uticajem drugih, naročito pod uticajem prijatelja ili osobe koja vam je draga, naročito ako ste od nedavno u vezi. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Nervira vas ponašanje jednog Jarca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mnogima niste simpatični ali to ne pokazuju otvoreno. Moguć dogovor sa nekim ko se bavi građevinom. Poslovni partner je kooperativan ako se radi o Biku ali Lav vam se suprotstavlja. Ne dozvoljavate nikome da vam govori šta treba da radite. Možete doći u konflikt oko nekih nebitnih pitanja, naročito sa pretpostavljenim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Poslovi bi mogli dobro da se odvijaju iako danas nemete baš razvijen smisao za organizaciju. Pomalo ste dezorijentisani i nedovoljno aktivni, čekate da vas neko pozove i ponudi vam da radite pod njegovim uslovima. Nemojte se previše nervirati oko nečega što nije tako bitno za vaš posao, posebno ako se radi o maloj razlici u visini honorara.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Jedan od povoljnijih dana za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito za one koji već imaju razrađene poslove i dobru reputaciju a imaju utisak da im neko smeta i želi da pomuti račune. Pokušajte da nađete način kako ubedite Raka ili Devicu da u nečemu popuste. Mnogi imaju o vama lepo mišljenje i daće vam to jasno na znanje. Dobijate povoljne vesti od jedne Vodolije ili od neke Vage sa kojim ste u dobrim odnosima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Harizmatični ste u poslovnim krugovima. Ako se bavite pitanjima od praktičnog značaja imaćete priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam donosi neke nove ideje u vezi sa poslom koji bi vam odgovarao, naročito ako se bavite medicinom ili umetnošču. Ako ste vi nosilac projekta ili ste šef, vi sve organizujete, moraćete da napravite neki ustupak da bi vaši saradnici nastavili da rade istim tempom. Neko vam može postaviti pitanje novca ili nekih vaših dugovanja. Dobri odnos sa Strelcem Rakom ili Lavom mnogo vam znače.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Rak, Ribe ili Strelac vam nudie posao u inostranstvu pod odličnim okolnostima. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedan Ovan. Trudite se da nađete nov izvor prihoda i poći će vam to za rukom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo bi mogao biti uspešan dan čak i ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Oni koji su u kontaktu sa javnošću, biće uspešni. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Očekujete podršku od vama dragih osoba, bilo da se radi o kolegama, osobama koje viđate na poslu ili od članova porodice. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još