GRUBOST NIJE NA CENI: Ovo najviše užbuđuje žene!

Kako uzbuditi ženu pitanje je koje si vrlo često postavlja dobar deo muškaraca, a neki od odgovora su dobijeni istraživanjem.

Istraživanje provedeno na preko hiljadu žena i muškaraca dalo je neke odgovore koji bi moglo dobro doći muškarcima koji nisu baš sigurni kako je najbolje uzbuditi ženu i dovesti je u raspoloženje za dobar seks.

Žene same kažu da je jedan od najboljih načina prilično staromodan, ali vrlo koristan: odvedite je na finu večeru uz čašu vina, to je ženama uzbudljivije od seksi filma, prljavih porukica ili vrućeg telefonskog razgovora.

Evo još vrednih informacija - vrući su razgovori uzbudljivi za 42 posto žena, no, njih 44 posto najviše se napali kad im partner kaže da ih voli, a samo 26 posto se uzbudi na kompliment tipa jako si seksi, prema tome, pripazite što govorite.

Tek toliko da znate, ženama je dovoljno 42 minute seksa. Muškarci bi rado jedno 45, no nije sigurno mogu li toliko izdržati. Seks duže traje kod osoba koje nisu u vezi, upravo tih željenih 45 minuta, ali je ipak 65 posto žena zadovoljno dužinom seksa.

Pogledajte još