NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 3. DO 9. JANUARA: Ovnu povoljne vesti, Device su usamljene

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Da biste imali bolji uvid u situaciju na poslu i lakše razrešili dileme sa kojima se suočavate, pažljivije slušajte i analizirajte šta pričaju, ili prećutkuju, vaše kolege. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite poslove koji mogu da vam donesu bolju zaradu. Tokom ove nedelje Mars će promeniti znak, što znači da mnogo toga neće ostati isto. Izbegavajte rasprave sa šefom. Očekujte povoljne vesti.

Ljubav - Potrudite se da uspostavite bolje odnose sa partnerom i bliskim osobama koje su vam važne. Ako ste sami, mogući su novi zanimljivi susreti i poznanstva. Neko će uzburkati vaše emocije.

Zdravlje - Ojačajte imunitete. Mogući stomačni problemi.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Dok se drugi odmaraju od slavlja, vi razmišljate o novom poslu. Imate dobre ideje i korisna rešenja, ali čini se da još nije došao pravi trenutak za nove poduhvate. Retrogradni Merkur u polju karijere usporava vaše napredovanje i upozorava na opasnost. Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima koji vam nisu naklonjeni, a mogli bi da vam naude. Pazite šte pred kim pričate.

Ljubav - Priuštite sebi više vremena za ljubavni život. Verujete da možete da ubedite jednog Raka ili Lava da prihvate vašu ponudu u vezi sa zajedničkim putovanjem. Ako ste već na putu, verovatno uživate u društvu bliskih prijatelja. Opustite se.

Zdravlje - Ako ste preterali u slavlju, sada lečite posledice.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Pritiskaju vas neki neuspesi iz prošle godine. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Neko osporava vaše stavove i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte novu raspravu. Strepite da bi nešto loše moglo da se desi na poslovnom planu. Izbegavajte saradnju sa onima koji nisu potpuno iskreni prema vama.

Ljubav - Potražite utehu u društvu dobronamernih prijatelja. Venera i Saturn u vašem polju partnerstva čine vas preterano osetljivim. Izbegnite patetične scene.

Zdravlje - Opustite se i prihvatite ono na šta ne možete da utičete.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Stalo vam je da svima pokažete koliko vredite, ali okolnosti vam ne idu naruku. Merkur će krenuti retrogradno i vratiće se u polje komunikacije, pa pazite da ne budete pogrešno shvaćeni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nove poslovne standarde i pravila ponašanja. Ovo nije najbolji trenutak za velike odluke i radikalne promene. Očekuje vas povoljna vest u vezi sa novcem.

Ljubav - Moguće je da ćete dobiti poziv od nekog ko vas je nedavno oborio s nogu, ali vi kao da imate neko rezervno rešenje. Kolebate se da li da prihvatite novi izazov, ili da se okrenete staroj vezi. Vi ste na potezu.

Zdravlje - Uz dobru prevenciju i vaše zdravlje će biti odlično.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Vaš uspeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri i izbegnite sukobe sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa, naročita sa onima koji su bili skloni raspravama krajem prošle godine. Napeti odnosi sa osobom koja vam je draga mogu biti povod neraspoloženju. Preosetljivi ste, jer vam ne odgovara tranzit Marsa preko znaka Škorpije. Smanjite troškove.

Ljubav - Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i romantične doživljaje. Partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumete. Pokažite više razumevanja za bližnje koji se trude da vam ugode.

Zdravlje - U odličnoj ste formi, nema razloga za brigu.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Budite dovoljno promišljeni i hrabri i potrudite se da što pre rešite dileme koje vas dugo muče. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije kako biste ostavili pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese. Mesec u Vagi, u polju novca, može doneti povoljne vesti u vezi sa novim poslovnim projektom, koji bi trebalo da uskoro počnete da radite sa strancima.

Ljubav - Delujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja i čini vam se da neko ne ispunjava vaša očekivanja. Ne ignorišite partnerove želje. Ako ste usamljeni, potražite društvo starih prijatelja. Neko očekuje vaš poziv.

Zdravlje - Pazite na ishranu, jedite više voća i povrća.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Vaši poslovno-finansijski ciljevi nisu najbolje usklađeni sa interesima firme u kojoj radite, pa nemojte da se iznenadite ako to postane tema o kojoj će se pričati u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja u poslovnom dijalogu. Položaj Venere, vladara vašeg znaka, nepovoljno utiče na vašu koncentraciju i raspoloženje. Budite prilagodljiviji, izbegavajte rasprave.

Ljubav - Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred svojim partnerom, tako samo podstičete novu sumnju u zajedničke planove. Budite umereniji, kako to priliči konjunkciji Venere i Saturna.

Zdravlje - Više se odmarajte, čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Nečije reči možda deluju suviše intrigantno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja i da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju vašu psihičku ravnotežu ili koncentraciju. Mars koji ulazi u Škorpiju donosi dodatnu energiju. Izbegavajte rasprave sa saradnicima, naročito u vezi sa novcem. Moguć je iznenadni susret sa nekadašnjim kolegom.

Ljubav - Venera u Strelcu može vam pomoći da obnovite odnos sa jednim Strelcem, Rakom ili osobom sa kojom ste nekad dobro sarađivali. Ipak, emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi.

Zdravlje - Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Propuštene prilike s kraja prošle godine posmatrajte kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Ako budete dovoljno uporni, možda ćete uspeti da ubedite vaše nadređene da su vaše nove ideje isplative. Jupiter u izgonu donosi vam manje finansijske brige i veće troškove. Veoma ste ambiciozni.

Ljubav - Povremeno delujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od vas partner tačno zna šta želi ili oseća. Neko vam ne dozvoljava promenu u zajedničkim planovima.

Zdravlje - Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Novi poslovni susreti, verovatno sa poznatim partnerima, ispuniće vaša očekivanja. Ujedno, bićete u prilici da ostvarite nove zanimljive kontakte, koji mogu da unaprede vašu poziciju. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji i pozitivno utiče na rasplet događaja u privatnom životu. Moguće brige zbog novca, ali vi nećete dopustiti da vam to pokvari raspoloženje.

Ljubav - Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u sreći koju osećate uz blisku osobu. Predstavnici vašeg znaka nalaze se na nekoj vrsti prekretnice, ali budite oprezni...

Zdravlje - U odličnoj ste formi.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Izbegavajte "mutne" poslove, naročito ako vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlašćenja. Pazite šta potpisujete. Prilično ste umorni zbog mnogo obaveza, a razvoj događaja može vam doneti neke neočekivane ponude, razgovor u četiri oka i mogućnost susreta sa osobom na položaju. Moguća je prijatna vest od osobe koja živi u inostranstvu.

Ljubav - U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje suviše provokativno. Dobićete ono što zaslužujete.

Zdravlje - Prijaće vam kreativna izolacija i kraći odmor.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Mogući nesporazumi sa kolegama zbog procene poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje prestiž na društvenoj lestvici. Dobijate intrigantnu ponudu za novu poslovnu saradnju. Druženje sa vatrenim znacima, Ovnom i Lavom, može doneti interesantne vesti.

Ljubav - Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, možda na kraju ne dobijate koliko i zaslužujete. Obratite pažnju na neke porodične probleme.

Zdravlje - Usporite ritam. Problemi sa pritiskom i vidom.

Izvor: novosti/nadlanu

Pogledajte još