SEKS NA BAZENU ILI MORU: Ovo jednostavno morate da probate!

Seks u vodi za mnoge je jedna od dražih erotskih maštarija, no za taj scenario potrebno je i neko predznanje o izvodivim pozama koji će takvu avanturu učiniti uzbudljivom i nezaboravnom.Osećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tela i osećaja bestežinskog stanja u moru svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom. Ipak, ne zaboravite kako voda ne pruža nikakvu zaštitu od trudnoće ili spolnih bolesti, a kondom također nije poželjan jer ga može oštetiti hlor ili sol, pa se osigurajte alternativnom kontracepcijom.

Seks u moru

Imajte na umu da morska voda pomaže u ispiranju prirodnog lubrikanta tj. vlažnosti vagine, pa sa samim seksom pričekajte sve dok partnerka nije jako uzbuđena kako bi se smanjila mogućnost boli.

U plićaku

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa, tako da muškarac ostane stajati, dok će ga partnerica obgrliti nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za stražnjicu. Podizanjem i spuštanjem njenih nogu, kao i pomicanjem s valovima menja se kut penetracije, što će pridoneti uzbuđenju.

Poza morskog konjica

Ako ste u samom plićaku gde voda ne doseže ni do kolena, po noći, idealna poza je ona u kojoj je ona "gore". Muškarac treba leći na leđa i pridići se na podlaktice, dok partnerka može zauzeti pozu "kaubojke" tako da je leđima okrenuta od njegovog lica, u sedećem položaju i sa stopalima na dnu mora. Rukama se može osloniti na njega kako bi osigurala oslonac.

Poza "u zagrljaju"

Partner treba sesti na morsko dno u poziciji tzv. turskog seda, dok će partnerica sesti na njega i obgrliti ga nogama, tako da položi potkolenice na dno. U ovoj pozi je oslonac vrlo dobar, pa pruža maksimalan užitak, a jednako tako ostavlja slobodne ruke partnera kojima se možete grliti i dodatno stimulirati. Ipak, pripazite da na morskom dnu nema ježeva ili pak oštrog šljunka.

Bude li vam ova poza teško izvodljiva uvek možete uživati u oralnom seksu, gde je dubina nebitna i možete seuraditi na dušeku.

Pogledajte još