NEKA SE ISTOPI: Pošaljite mu "vruć" sms od kog će mu se zavrteti u glavi

Jako ste se zaljubili i obožavate pisati svome partneru ljubavne poruke od kojih će se rastopiti? Ako to činite onda budite oprezni da ne ispadnete prenapadni, naporni i očajni. SMS poruke se pišu u određeno vreme u toku dana, a ukoliko želite svome partneru saopštiti jako važnu informaciju nemojte to učiniti putem SMS poruke.

Vreme

Iako mislite da to nije bitno, jako je važno kada šaljete poruku. Kako nije pristojno nekog zvati iza deset sati uveče, isto tako nije pristojno tu istu osobu uznemiravati sa porukama.

Pišite kratke i jasne poruke

Kod pisanja poruka bilo bi dobro znati kako retko koji muškarac voli čitati duge poruke. Zbog toga se potrudite da one budu kratke i jasne. Budite direktni i nemojte okolišati. Tako ćete ostaviti dojam da znate šta želite.

Nemojte se dopisivati u pripitom stanju

Dopisivanje nikada nije dobro završavalo ako ste to činili s malo promila u krvi. Drugi dan se nećete sećati šta ste napisali,a to nije niti malo privlačno.

Velike vesti se ne šalju putem sms-a

Želite li izjaviti ljubav nemojte to činiti preko telefona. Tako ćete samo pokazati da ste sramežljivi i da nemate svoje mišljenje. Ako imate nešto važno za reći, učinite to u četiri oka.

Proverite što šaljete

Ako se kojim slučajem dopisujete sa više osoba odjednom pazite kome šaljete poruku. Pre svega obratite pažnju na fotografije. Budite oprezni kako kasnije ne bi imali problema.

Pogledajte još