NEMA VIŠE RAZLOGA ZA STID: Učinite da vaš SEKS traje DUŽE

Mnogi parovi imaju problem da im polni odnos ne traje dugo i to nakon vremena može predstavljati frustraciju. Dobro je što postoje načini kako možete usporiti trajanje polnog odnosa i tako si uživanje produžiti za još nekoliko minuta.

Kako bi se muškarci osigurali da im trenutak ejakulacije još neće doći, mogu sebi pomoći tako što će da opuste mišiće na stražnjici. Poznato je datokom svršavanja dolazi do stezanja spomenutih mišića , a ovako mogu biti sigurni da će polni odnos trajati onoliko koliko oni to žele.

Muškarci znaju imati preranu ejakulaciju onda kada je u njima prisutan strah od toga da bi mogli prerano svršiti. Važno je da se opustite i usresrede na svoju partnerku, na ono što ona radi.Uživanje u njenom govoru tela i neka vam svaki odnos bude ispunjen uzajamnim zadovoljstvom. Na ovaj način nećete morati razmišljati o tome hoćete li izneveriti svoju partnerku ako svršite pre nje.Jedan od načina kontroliranja ejakulacije je i disanje. Osim opuštanja mišića na području stražnjice i nogu, a do čijeg stezanja dolazi u trenutku ejakulacije, važno je da muškarac nauči kontrolirati način disanja i da se opusti.Iako je teško i za neke skoro neizvedivo, ali stručnjaci preporučuju da se tokom odnosa ne misli na seks nego na nešto drugo, što vam je možda neprivlačno. Tako isto možete odgoditi svršavanje prije vremena.

Uz ovih nekoliko savetapolni odnos može trajati onoliko koliko vi to želite, ali važno je da dobro poznajete svoju partnerku i da ako je potrebno pre seksa pričate o onome što volite, a što bi radije izbegli dok vodite ljubav.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.