GLUMILA TUGU U POLICIJI: Nasmrt pretukla muža, pa slagala da su napadnuti

Karapandžić je 29. decembra pronađen s teškim povredama u dvorištu porodične kuće, a umro je 2. januara u beogradskom Urgentnom centru.

Prema rečima izvora iz istrage, Svetlana Z. je kobnog dana pozvala devera i rekla mu da su ona i suprug napadnuti u dvorištu.

- Čovek je odmah alarmirao policiju. Snaja mu je ispričala da je nepoznati napadač nasrnuo na nju i njenog supruga. Rekla je da su njega udarali tupim predmetom po glavi i da je teško povređen. Takođe je ispričala da je napadač nasrnuo i na nju, ali da nije ozbiljnije povređena. Svetlana Z. je i u policiji potvrdila istu priču i objasnila da je nasilnik nju vukao po dvorištu, ali da je njen muž prošao mnogo gore - kaže sagovornik.

Policija je odmah izašla na lice mesta, a Karapandžić je s teškim povredama glave prevezen u bolnicu.

- Zbog ozbiljnosti povreda iz požarevačke bolnice transportovan je u Klinički centar Srbije, ali je uprkos naporima lekara da ga spasu umro četiri dana kasnije - kaže izvor.

Iako je Svetlana Z. pokušala da prikrije zločin i izbegne pravdu, policajci su ubrzo rasvetlili ceo slučaj.

- Utvrđeno je da nije bilo nikakvih napadača i da je Svetlana Z. pretukla muža. Dobro je odglumila i plakala za suprugom, ali su joj, zahvaljujući efikasnoj akciji požarevačke policije, ubrzo stavljene lisice na ruke - kaže sagovornik.

Daljom istragom biće utvrđeno zbog čega je Svetlana Z. pretukla i usmrtila Karapandžića. Ona će nakon policijskog zadržavanja biti izvedena na saslušanje pred Višim tužilaštvom u Požarevcu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još