Đurović traži pobedu protiv Radničkog

BEOGRAD, 16. novembra 2009. (Beta) - Trener košarkaša FMP Železnika Vlade Đurović rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Radnički, u utakmici osmog kola Jadranske lige, koju je označio kao najvažniju u sezoni.

Košarkaši FMP-a sutra od 18 sati dočekuju kragujevački Radnički, ekipu koja je u dosadašnjem toku takmičenja u regionalnoj ligi na gostovanjima pobedila Crvenu zvezdu (101:100) i Hemofarm (77:72).

"Znamo da je Radnički vrlo neugodan gost, ali ovo nam je najvažnija utakmica u sezoni. Pobeda je imperativ. Stanje na tabeli nam ne dozvoljava drugačiji ishod", rekao je Đurović.

U prošlom kolu "panteri" su izgubili na gostovanju protiv Hemofarma (63:77), a Đurović je, nezadovoljan igrom najavio promene u timu.

"U ekipu će se vratiti Mladen Jeremić, a videćemo ko će izostati sa sutrašnje utakmice. Ako su Olimpija i Hemofarm sa većim rejtingom od našeg, Radnički je u našem rangu. Nemamo izbora, priterani smo leđima uza zid i očekujem pozitivnu reakciju ekipe", dodao je on.

FMP se nalazi na pretposlednjem 13. mestu sa dve pobede i četiri poraza, ali i utakmicom manje, dok je Radnički na 10. poziciji sa pobedom više.

Iz FMP-a je saopšteno da je ulaz na sutrašnju utakmicu besplatan.

Pogledajte još