PRAVO UŽIVANJE: Ovo je najkraći put do seksa za jednu noć!

1.Odabir lokacije
Birajte lokaciju prema ukusu devojaka, ali i prema vašem stilu. Teže ćete zbariti devojku ako odeveni poput metalca završite u fancy klubu gde su svi muškarci odeveni u košuljice. Obrnuto vredi isto. Lakše ćete uhvatiti žensku ako se uklapate u mesto gde izlazite.
Visoko na listi prikladnih lokacija se nalaze popularni klubovi, okupljališta studenata, kao i mesta koja su poznata po tome da alkohol tamo teče u potocima.

2. Pripazite na signale
Ako se celo veče igrate sa svojim telefonom, nervozno švrljate pogledom po prostoriji ili čeznutljivo gledate prema izlazu odajete signale da ste fulali i mesto i vrieme.
Kada započnete komunikaciju s potencijalnom devojkom, smeškajte se i trudite se nehotice je dodirnuti po ruci ili ramenu.

3. Naručujte piće
Alkohol opušta.
No, pripazite da vi ne preterujete jer od previše alkohola se tamo dolje neće ništa događati. Ma koliko god vi to hteli.

4. Odabir reči

Lagani uvod za glavno pitanje su komplimenti. Kao i malo prljavog razgovora da vidite je li i devojka otvorena i koliko bi daleko mogla ići. Seks možete predložiti izravno ili lepo upakovano. Naravno, to morate proceniti izravno na mestu zločina sukladno sa žrtvom.

5. Budite fleksibilni
U većini slučajeva seks za jednu noć se ne odvija po nekim kompliciranim scenarijima. Brzi seks s jednostavnim pozama. No, nekad se u mrežu može uhvatiti i cura koja voli malo drugačiju vrstu seksa.
No, nikad tokom one night standa ne insistirajte na svojim najdražim pozama. Budite fleksibilni.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.