HOROSKOP ZA 5. JANUAR: Lav je pred velikim problemom, a evo šta će Strelcu doneti novac

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mars, vladalac vašeg znaka u Škorpiji u napetom aspektu sa Merkurom simbolom biznisa koji je u retrogradnom hodu, prelazi preko prvog stepena Vodolije , može doneti veliki problem u poslu koji podrazumeva veliki novac, ili ako radite u medijima. Verovatno ćete dobiti veoma interesantnu ponudu iz inostranstva.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma ste ambiciozni i ne želite da odustanete od stava da je za vaše lično napredovanje najbolje da nastavite da radite na način nakoji ste planirali.Nema razlike da odustanete od saradnje sa Vodolijom, Blizancima ili Devicom, naročito ako su mlađi od vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu preko prvog stepena Vodolije u napetom aspektu sa Marsom, može ukazati na vašu nervozu zbog zakašnjenja u izvršenju nekog od vaših glavnih ideja, posebno u vezi sa stranim partnerima. Osećate se iscrpljenim kako na fizičkom tako i na psihološkom i intelektualnom planu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzitni Mesec u Škorpiji u dobrom aspektu sa Jupiterom, simbolom novca može vam doneti vesti u vezi sa mogućnošću da nastavite saradnju sa nekim ko je prisutan na međunarodnom tržištu. Imate sjajne ideje i velike planove. Moguće su neočekivane vesti o novcu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate utisak da neko ima moć nad vama naročito ako ste mladi.Niste sposobni da se dalje bavite svojom karijerom u pravcu u kom ste planirali. Možete očekivati mnoge prepreke i probleme usled tvrdoglavosti vašeg saradnika ili njegove sklonosti da bude neiskren. Tranzitni Mesec donosi promenljivo raspoloženje i potisnute emocije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pokušavate da budete u dobrim odnosima sa saradnicima, naročito ako se radi o nekom Raku, Škorpiji ili Ribama. Posebno ste zainteresovani za nešto što ste čuli u vezi sa mogućnošću da pređete na drugo radno mesto, naročito ako ima veze sa inostranstvom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Neko vam je predložio vrstu saradnje na zajedničkom projektu ali kada je u pitanju neki Rak koji je nedavno dokazo svoju superiornost pokušaćete da mu nametnete svoju volju. Moguće je da razgovarate o nečemu važnom, o novom poslu koji vam može doneti dosta novca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste da budete deo timskog rada ako vam je predložen od strane nekog Raka, Riba ili nekog ko radi za stranu firmu.Ako je vaš poslovni odnos sa nekim ko često putuje u inostranstvo doveden u pitanje pokušajte da saznate šta je razlog promene stava jednog Bika ili Jarca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Venera, planeta bogatstva, novca i dokolice, prigušena prisustvom Saturna u vašem znaku. Možete izabrati da li biste pokušali da investirate novac u nekretnine ili u umetnost, sport,čak i u odgajanje konja. Ako ste ljubitelj životinja možda u tome leži izvor novca.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Očekujte da čujete vesti od nekog s kim ste se zbližili u poslednje vreme, možda se radi o nekoj Vodoliji, Blizancim aili Devici. Nemojte trošiti vreme na beskorisne poslove koji vam ne donose nikakvu vrstu satisfakcije. Budite spremni za moguć neprijatan obrt.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Postajete mnogo aktivniji jer shvatate treba da uzmee svoj život u svoje ruke i da upravljate svojim poslom ako ste u privatnom biznisu.Bićete sposobni da se sretnete sa nekim ko vam može dati dobar savet.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da budete oprezni u saradnji sa Blizancima, Devicom ili Vodolijom.Retrogradni Merkur može doneti probleme ako ste skloni raspravama ili ako niste spremni da napravite kompromis sa veoma mladim saradnikom. Nemojte trošiti novac na igre na sreću.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još