SIN GA PRIJAVIO POLICIJI: Pijan pokušao da obljubi taštu pred celom porodicom

Srećom, Blagojev sin je na vreme pozvao policiju, koja je privela Blagoja i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

- Čitava porodica se okupila pred novogodišnje praznike u porodičnoj kući u Petrovaradinu. Ništa nije ukazivalo na to da će biti problema, osim što je Blagoje već od samog dolaska počeo da brzo pije alkohol. Ipak, on nikada nije pravio veće probleme, pa su svi mislili da će se sve završiti na nekoj pogrešno izrečenoj šali - kaže izvor upoznat sa događajem.

On je naveo da je ipak svima postalo jasno kako će se veče završiti kada je Blagoje počeo da verbalno maltretira osamdesettrogodišnju taštu i da joj priča razne viceve sa seksualnom konotacijom.

- Njegov sin ga je više puta opominjao, pokušavao da ga smiri i nagovori da prestane da pije, kao i da mu skrene pažnju na to da se veoma ružno ponaša. Međutim, Blagoje nije hteo da sluša. Kada je popio veću količinu alkohola, pokušavao je da dodiruje taštu po intimnim delovima tela. Tada je njegovom sinu dozlogrdilo i pozvao je policiju.

- On je uhapšen na osnovu izjava svih ukućana i odveden je u policijsku stanicu na trežnjenje. Određeno mu je i zadržavanje do 48 sati. Posle toga je sproveden nadležnom dežurnom tužiocu.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.