ZVEZDANI SAVETI: Evo šta svaki HOROSKOPSKI ZNAK mora da promeni u 2016.

OVAN

Pokušajte da budete smireniji, možda je baš u meditaciji spas – Aktivni i energični, vi ste skoro uvek u petoj brzini. Ipak, probajte da malo usporite tempo, da se pritajite i pronađete unutrašnji mir jer ako nastavite u istom ritmu, kad – tad ćete osetiti posledice.

BIK

Budite spontani i pokušajte da uradite nešto bitno za vaš život -Vi niste veliki ljubitelj promena, ali možda je ta ustaljena rutina upravo ono što vas ponekad sputava i guši. Budite odvažni i probajte da napravite neki zaokret, promena će vam sigurno prijati.

BLIZANCI

Počnite da pišete devnik – Koliko god vam se ova ideja na prvi pogled činila suludom, jednog dana ćete biti zahvalni sebi što ste ipak pretočili mnogobrojne misli na papir. Vi volite da budete u društvu i vrlo ste komunikativni, ali nećete baš uvek imati kome da se obratite, zato svoja razmišljanja i opažanja na ovaj naćin sačuvajte od zaborava.

RAK

Probajte da budete sabraniji i zahvalniji – Daleko od toga da ne umete uopšte da cenite ono što drugi čine za vas, ali se ponekad ponašate kao da se to podrazumeva. Stavite dragim osobama do znanja koliko su vam bitni i koliko vam znači njihova dobrota i širokogrudost.

LAV

Sve što planirate, to i ostvarite – Mnoge vaše odlične ideje ostale su mrtvo slovo na papiru samo zato što je vas mrzelo da izgurate celu stvar do kraja ili je nešto preče iskrslo u međuvremenu. Zato u 2016. ne odustajte od započetog i imaćete neverovatno dobru i uspešnu godinu.

DEVICA

Pokušajte da uradite nešto što vas prestravljuje – Poznato je da vi živite po tačno određenom rasporedu i po utvrđenoj satnici. Olabavite malo i zakoračite na nepoznat teren. Okušajte se u nečemu što vas potajno plaši, a u većini slučajeva iz razloga što mislite da biste doživeli neuspeh. Izazovite samu sebe i dokažite joj da greši.

VAGA

Izađite iz otrovne veze koja vas već izvesno vreme guši -Iako vam je odavno jasno da to nije to, iz straha da ne ostanete sami, zbog stalne promene mišljenja i očekivanja da će se desiti čudo ostajete kraj osobe koja vam ne prija. Neće biti lako ali stavite konačno tačku na tu priču kako biste našli sreću koju zaslužujete.

ŠKORPIJA

Ne plašite se da se izvinite bilo kome – Svakome se desi da pogreši ili da se ogreši o drugu osobu. Međutim, zbog gordosti vama je ispod časti da uputite izvinjenje. Nema potrebe za time, jer to nije slabost. Time ćete samo pokazati zrelost i veličinu vaše ličnosti.

STRELAC

Ne krijte se iza šala i osmeha – Čak i kada vam je teško, kada ste ljuti ili povređeni, vi ne dozvoljavate da to drugi vide. Lepo je biti najduhovitija osoba u društvu, ali kada vam nešto zaista zasmeta onda se i zauzmite za sebe umesto što pravite šale na sopstveni račun.

JARAC

Budite optimističniji – Za pohvalu je to što ste ozbiljni i odgovorni i prema dragim ljudima i prema poslu, ali ponekad sav taj teret koji nosite na plećima može da vas otera u tmurne misli. Pokušajte da ne budete baš toliko ozbiljni, probudite dete u sebi i više se smejte od srca.

VODOLIJA

Ne plašite se da se zaljubite -Ljubav je fenomenalno osećanje a ne robovanje drugom biću. Umesto što ljubomorno čuvate svoju slobodu i glumite da vam je sasvim ok što ste sami, otvorite širom oči, prepustite se i vrlo je moguće da se vrlo prijatno iznenadite.

RIBE

Otputujte negde gde niste bili – Probudite avanturistu u sebi. Umesto da po 15. put idete u isto mesto na zimovanje ili letovanje, rizikujte i idite da istražujete predele koji vam uopšte nisu poznati. Svaka promena prija i obogaćuje vaše biće.

Izvor: best/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.