Dujković pustio fudbalere Partizana i Zvezde

BEOGRAD, 16. novembra 2009. (Beta) - Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ratomir Dujković oslobodio je obaveza fudbalere Partizana i Crvene zvezde i u tim pozvao tri nova igrača, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije. 

Mlada reprezentacija Srbije će u sredu u Kopenhagenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Danske, domaćina Evropskog prvenstva 2011. godine. Dujković je uvažio molbe Partizana i Crvene zvezde i dozvolio igračima da se vrate u svoje klubove.

Klupskim obavezama u Partizanu vratiće se Ljubomir Fejsa, Rajko Brežančih, Nemanja Tomić i Adem Ljaljić, dok će se crveno-belima priključiti Slavko Perović.

Umesto njih u nacionalni tim pozvani su Uroš Matić iz slovačke ekipe Košice, Nenad Srećković iz Zvezde i napadač OFK Beograda Stefan Šćepović.

Zbog povreda su ranije otkazali Aleksandar Ignjovski (Minhen 1860), Ivan Radovanović (Atalanta) i Miloš Bosančić (Liberec), a šansu je dobio fudbaler Vojvodine Slobodan Medojević.

Mlada reprezentacija Srbije je u nedelju u Novom Sadu pobedila Norvešku sa 3:2 golovima Miralema Sulejmanija, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2011. godine. 

Srbija zauzima treće mesto u Grupi Sedam sa devet bodova, koliko ima i Hrvatska na drugom mestu, ali i meč manje. Prva je selekcija Slovačke sa 10 bodova.

Pogledajte još