VRTI GA OKO MALOG PRSTA: Male tajne VELIKIH ZAVODNICA

SAMOPOUZDANJE

Ne stidite se sopstvenog tela. Ono je najlepše, najbolje i najseksipilnije, i to neka vam bude jasno. Volite i divite se sebi, da bi ta energija prešla i na muškarca kojeg želite. To će napaliti kao nikada do sada.

IMAJTE CILJ

Zacrtajte to što želite i ne stidite se da tražite. Ako hoćete da muškarac radi ono što vašem telu prija dovojno je da kažete i biće rečeno-učinjeno.

PITAJ GA ŠTA ŽELI

Ne sme vam biti problem da pitate muškarca koje su njegove želje i prohtevi u krevetu. Uostalom, zašto biste pogađali, kada možete iz prve ruke saznati. To će dodatno pojačati želju za vama.

NOVOTARIJE? DA MOLIM

Čemu monotonija kada znate da to ubija svaku želju. Isprobajte nešto novo, predložite mu neššto bezobrazno. Valjda vam je cilj da ga zadržite u krevetu. Ostvarute najdublje seksualne fantazije i biće zauvek vaš.

NE GLUMITE ORGAZAM

Zašto biste to činili? Ako muškarac ne zna da vas zadovolji, to je znak da se ne trudi, i da ni sledeći put neće biti dobar. Zato, ili mu recite bez ustezanja da niste dostigli vrhunac ili krenite u potragu za nekim ko će vas zadovoljiti! Uostalom, sami sebi ste na prvom mestu

Izvor: nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.