ŠTA KOME POKLONITI ZA BOŽIĆ: Škorpija želi nešto seksipilno, Ribe vole fotografije...

OVAN

Ovnovi jedva čekaju fešte. Njima su ples i brojne aktivnosti kod kuće ili na poslu način kakve bi božićne zabave trebale biti. Dosada im nikako ne odgovara.

Idealan poklon za Ovna

Ovan voli pažnju i voli zabavu. Poklon koji će zaokupiti pažnju Ovna biće pun pogodak. Budući da su prilično avanturistički i sportski tipovi, poklon skok padobranom ili karte za prvenstvo u rukometu će ga oduševiti. Dopadaju im se i najnoviji tehničke tvorevine, a izvrstan poklon je i knjiga s hrvatskim planinarskim putevima.

BIK

Želite li pripremiti tradicionalni Božićni doručak, Bik je prava osoba za to. Bikovi će veći naglasak staviti na hranu i insistirati na tome da porodica bude na okupu. Božićno će drvce ukrasiti u tipične zeleno-crvene boje. Neće zaboraviti čokolade ni bombone, a primanje poklona će posebno zagrejati Bikovo srce.

Idealan poklon za Bika

Bikovi vole profinjene stvari. Pogledateli njihov dom, videćete da jako vole udobnost, stoga se preporučuje da im darujete poklon koji će pridoneti ugodnosti njihovog doma. Vino, gurmanski specijaliteti, nakit, svileni jastučići ili ukusna bombonjera su odličan poklon za Bika. Isto tako dopašće im se kućna haljina ili udobne papuče, ali i muzički CD, jer Bikovi jako vole muziku.

BLIZANCI

Blizanci uživaju u komuniciranju. Lepa pozivnica s prigodnim stihovima, neće promaknuti u njihovim pripremama zabave. Deljenje i mnoštvo ideja su ono što Blizanci cene i neguju. Očekujte brojne pripremne sastanke. Igre su znak prepoznavanja zabava koje organiziraju Blizanci, pa se podsetite se opštih činjenica, jer će vam proveriti znanje.

Idealan poklon za Blizanca

Blizanci su najveći komunikatori među horoskopskim znakovima. Obožavaju pričati, pisati poruke, mailove ... Bilo kakva komunikacijska naprava (koju Blizanac već nema) će ga oduševiti. Možete uzeti i dopunu za mobilni ili nešto za internet. Blizanci takođe jako cene knjige. Mnogo toga ih zanima, pa se nećete morati previše mučiti oko odabira teme – samo pogledajte što već imaju u kućnoj biblioteci. Sve što se odnosi na putovanja, od kozmetičke torbe do avionske karte, izvrstan su poklon za Blizanca.

RAK

Rakovi obožavaju deljenje poklona i ovo će se svakako videti na zabavi koju će organizirati. Biće mnoštvo poklončića i hrane. Očekujte brojnu decu i članove porodice, čak i daljnju rodbinu. Biće to velika zabava. Verojatno će biti mnogo emocija i osećaćete se kao kod kuće.

Idealan poklon za Raka

Rakovi su kućni tipovi – dopašće im se pokloni vezani za kuću. Posebno oni koji se odnose na kuvanje. Kuvarice, kuhinjski pribor, gurmanski sastojci su savršeni za njih. Rakovi su vrlo sentimentalni, pa će jako ceniti poklon koji ste sami napravili. Sveće, srebrni nakit ili so za kupanje su isto dobri pokloni za Rakove.

LAV

Lavovi vole zabave, a kad oni organiziraju radi se o nezaboravnim feštama. Lavovi su po prirodi darežljivi, pa se nemojte začuditi kad svi pozvani dobiju poklon. Deca su im vrlo bitna, pa možete očekivati i posebna iznenađenja za njih. Jako vole igre, a vrhunac večeri bi mogla biti kratka božićna predstava.

Idealan poklon za Lava

Lavovi su kraljevi i kraljice horoskopa. Uz uzvišeno držanje, obožavaju dramu. Tako ih možete ugodno iznenaditi kartama za klizalište. Vole kvalitetne dodatke i nakit (posebno zlato). Poklon kupon u wellness oazi, gde će Lava lepo negovati i brinuti se o njemu kao o zvezdi, biće pun pogodak. Lavice su obično vrlo ponosne na svoju kosu, pa će joj se dopasti i neki modni dodatak za kosu.

DEVICA

Želite li jednostavnu zabavu i ako vam je budžet limitiran, proslava koju organizira Devica je pravo mesto za vas. Njima je najvažnije da svi budu zajedno za Božić. Neće obraćati previše pažnje na dekoracije, tako da ćete videti samo one najznačajnije za Božić.

Idealan poklon za Devicu

Device su glavni organizatori horoskopa. Vrlo su praktične i uredne, stoga su dobri pokloni za njih sve što se odnosi na organizaciju. Organizacija stvari je uistinu primarna Devicama i tome posvećuju mnogo pažnje. Vrlo će ceniti knjige oorganizaciji ili ako voli biljke, uzmite knjigu o biljkama i uređenje vrta.

VAGA

Ljubav i veze će biti glavna tema večere koju organizje Vaga. Uglavnom će organizovati zabavne igre za parove. Ako nemate partnera, prišapnite to Vagi koja će se pobrinuti da ne budete usamljeni na zabavi.Mesto proslave će biti prekrasno ukrašeno, jer su Vage poznate po svojim umetničkim sposobnostima.

Idealan poklon za Vagu

Vage se trude pronaći ravnotežu, odlučiti se i stvoriti harmoniju. Dobar poklon za Vagu su stvari koje će pomoći stvoriti smiren ambijent. Elegancija je vrlo bitna Vagama, pa obožavaju poklone poput svilenih marama, lepih svećnjaka ili slično, glavno da je ekskluzivno (najbolji restoran, karta za operu ili koncert).

ŠKORPION

„Tajnovitost“ se uvek vrzma po glavama Škorpiona. Zabava koju oni organiziraju biće usmerena prema otkrivanju nečeg novog. Na njihovoj zabavi neće izostati vina ni mnoštva hrane. Opši dojam će biti dostojanstven i uzvišen.

Idealan poklon za Škorpiona

Škorpioni vole tajnovitost. Čaše od tamnog stakla su odličan poklon za ovaj znak. Špijunska oprema takođe fascinira Škorpione. Knjige o nerazrešenim misterijama, izgubljenom blagu ili nerešenim zločinima zaintrigiraće Škorpiona. Zavisno o vašem odnosu sa Škorpionom, nešto seksipilno ili senzualno može biti prigodan dar.

STRELAC

Budući da su Strelci ludi za zabavama, ona koju oni pripremaju će biti vrlo uzbudljiva. Strelci imaju mnoštvo ideja, a vrlo verovatno ćete okriti nešto novo. Kaže se da je „veseli“ duh Božić Bate rezultat uticaja Strelca. Darivanje će biti vrhunac zabave, a očekuje vas mnoštvo viceva i priča.

Idealan poklon za Strelca

Strelci vole zabavu, aktivnosti, sport i avanturu. Vrlo često prate sport, pa će im dobro doći poklon u obliku karte za neki sportski događaj, sportska ili fitness oprema. Strelci obožavaju putovanja, pa će ih oduševiti pokloni vezani za to. Njihov poklon iz snova je putovanje u daleku i egzotičnu zemlju.

JARAC

Zabava koju organizuje Jarac je sve osim tradicionalan. U organizaciji će se mnogo konzultirati s iskusnijim kolegama. Biće manje igara, ali znatno više razgovora. Od hrane očekujte dosta mesnih jela.

Idealan poklon za Jarca

Jarci izbegavaju trendove. Obožavaju stare stvari. Dopašće im se nešto praktično i lepo, poput antiknog seta za pisanje. Dobra ideja za poklon Jarcu je antikvarijati - nakit ili sat. Pre svega, nemojte se zamarati nekim novim tehničkim stvarčicama jer ćete samo rasipati novac, a to je nešto što Jarci ne podnose.

VODOLIJA

Ako vam je dosta standardnih zabava, prepustite Vodoliji da vam organizuje ili sugeriše u organizaciji zabave. Oni jako obraćaju pažnju na detalje, a nije im neugodno napraviti stvari na drugačiji način. Ako volite iznenađenja, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Idealan poklon za Vodoliju

Sve neobično je idealno za Vodoliju. Jako ih zanima astronomija, pa će im se dopasti pokloni poput teleskopa, zvezdane karte, knjige o astronomiji ili nešto drugo što se odnosi na svemir. Mnoge Vodolije obožavaju New Age stvari.

RIBA

Zabava koju organizuje Riba imaće naglašenu duhovnu dimenziju. Nemojte se iznenaditi ako čujete molitvu. Priča ili predstava o Božiću biće pripremljena na dirljiv način, a ako planirate humanitarnu akciju u sklopu zabave, Ribe će biti idealan organizator.

Idealan poklon za Ribu

Ribe vole fotografiju i film. Kamera, DVD s nekim klasikom, pokloni su koji će im se dopasti, kao i darovi koji su povezani s vodom, poput kupki , mirisnih soli, ulja ili sveća. Putovanje na more ili na jezero bi ih usrećilo. Ribe spadaju među sentimentalne znakove horoskopa, pa će cijeniti poklon koji ste sami napravili. Romantična večera, nakon koje će uslijediti šetnja po parku, će ih oduševiti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.