HOROSKOP ZA 8. JANUAR: Rakovi - neko vas je izneverio, Škorpija pravi tajni dogovor

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dan je povoljan za rad sa strancima, u okviru trgovine, medija ili u radu sa osobama koje rade za strane firme. Nekome je stalo da vas nagovori na zajednički posao i to će mu najverovatnije poći za rukom. Ne odbijajte predlog Jarca, Bika ili Raka a da ih pre toga ne saslušate. Otvaraju vam se neke nove mogućnosti za zaradu u radu sa zemljanim znacima. Ne odustajte od saradnje sa jednim Lavom ili Devicom iako su prilično zahtevni. Moguća vest o novcu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ne odolevate iskušenju i verovatno ćete prihvatiti poziv nekog ko vam je veoma drag, moguće jednog Raka sa kojim ste se oduvek dobro razumeli. Ipak, ne uspevate da utičete ni na bliske saradnike da promene stav po nekim bitnim pitanjima jer vaši argumenti nisu dovoljno jaki, oni su suviše svojeglavi. Očekujete da dobijete poziv od Riba, Jarca ili Raka u vezi sa nečim o čemu ste već razgovarali. Pokušavate da nađete nov izvor prihoda.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tebalo bi da osluškujete u podjednakoj meri svoju intuiciju i savete drugih, vama bliskih osoba. Verujete da neki drugi Blizanac ili neka Devica imaju dobre namere prema vama čak i ako se ne ponašaju onako kako biste vi želeli. Odlazak za inostranstvo je za vas rešenje, bar na izvesno vreme i verovatno nećete želeti da se raspravljate sa Vodolijom u vezi sa tim, ukoliko vam bude davala savete koji su suprotni vašim željama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Osećate se na neki način izneverenim od strane nekog ko vas je nadmudrio i prilično se ponašate jogunasto i pokušavate da nametnete svoju volju onima koji u stvari nemaju ništa protiv vas lično. Uvereni ste da možete da utičete na jednog Lava da bar malo promeni svoj stav u vezi sa bitnim pitanjem. Trebalo bi da potražite savet od jednog Jarca. Trudite se da fascinirate jednog Lava ili nekog Ovna sa kojim ste nekada imali prilično mnogo konflikata. Nemojte dopustiti da vas tokom dana bilo ko isprovocira.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovaj dan podstiče vašu maštu i kreativnost, želju za putovanjima i donosi mogoućnost da vaša popularnost u društvu bude mnogo veća a vi se samim tim mnogo bolje osećate. Imate poverenja u one koji vam prenose šta o vama priča osoba koja vam je veoma draga. Možete naći zajednički jezik sa nekim Strelcem. Lavom ili Vodolijom koji vas uvek u svemu podržavaju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Veoma ste nepraktični i možete sebi stvoriti nepotrebne probleme ako budete uporno insistirali na nečemu sa čime se vaši saradnici ne slažu. Potrebno je da budete manje impulsivni i da pokažete više strpljenja za saradnike koji se po mnogim pitanjima ne slažu sa vama. Očekujete da vas pozove jedna Škorpija sa kojom ste već imali dobro iskustvo u poslu, moguće da se radi o osobi koja radi za stranu firmu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Podstiču se vaše ambicije ali ste pomalo spori i nedovoljno prilagodljivi. Mnogi ne znaju na čemu su sa vama jer i kada vam daju savete iz najbolje namere za vaše dobro, vi to ignorišete. Nemojte ići protivno svojim interesima. Nekome je veoma bitno da vas ima za prijatelja i pokušaće da vas nagovori da prihvatite njegov predlog u vezi sa zajedničkim poslom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dobro ste raspoloženi i ako imate neku vrstu tajnog dogovora sa nekim, biće vam zadovoljstvo da što pre počnete da radite. Imate dovoljno energije da biste postigli ono što želite. Neko bi voleo da vam pomogne da doživite uspeh o kome maštate ma koji da ste uzrast. Ne odustajte od planova koji su vam veoma bitni za dalju karijeru i od kojih nikako ne bi trebalo da rasčistite bez obzira šta treba da uradite da bi se oni realizovali.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Prilično ste hiroviti i nedovoljno praktični. Ma koliko vaši bližnji pokazivali želju da utiču na vaše stavove, vi se tvrdoglavo držite svojih prinicipa i nekih ideja za koje nemate baš neku naročitu garanciju da će moći lako da se realizuju, naročito ako to zavisi od osoba koje su na višoj poziciji od vas. Iskoristite vetar u leđa i nečiju naklonost kada je u pitanju vaša karijera.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verovanto ćete pozvati nekog Bika uveče da sa njim porazgovarate o nekim bitnim pitanjima. Veoma ste uporni da sprovedete svoje planove u delo i imate utisak da mnogi pokušavaju da potkopaju vaše samopouzdanje što postiže kontra efekat. Vi se inatite oko nekih nebitnih pitanja u stvari se osećate usamljenim i prepuštenim samom sebi. Ako nemate dovoljno iskustva u poslu kojim se bavite, pitajte Škorpiju, Bika ili Vagu za savet.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Može biti pokušaj članova vaše porodice da utiču na vaše odluke koje se tiču vaše budućnosti ili poslova na duži rok. Ako se radi o nekom Ovnu koji ima veze sa javnošću, trebalo bi da budete hladnokrvniji a jedna Škorpija će pokušati da vam nametne svoje želje. Pokušavate da odložite donošenje važnih odluka a već ste u nekoj vrsti zakašnjenja kada je u pitanju realizacija vaših planova. Nedostaje vam dobar razgovor sa prijateljem koji u poslednje vreme često nema vremena za vas i to vas u priličnoj meri demorališe.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Malo ko može da pretpostavi kako se osećate sa dosta obaveza, mnogo neprijatelja na poslu i priličnom dozom sigurnosti u sebe iako nemate pokazatelje da situaciju sagledavate relano. Ako ste početnik u službi, bilo bi dobro da se posvetite usavršavanju znanja stranih jezika. Verujete u dobre namere jednog Bika ili Raka koji vas nikada nisu izneverili. Dobićete vest od Device u vezi sa poslom sa strancima. Osećate potrebu da se istaknete u poslu koji bi mogao da vas učini poznatim.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još