STUDENT UZBURKAO REGION: Ostavljate zemlju u amanet degenericima

Bosnu i Hercegovinu, ali i celokupan region potresla je priča o tragičnoj smrti dečaka Mahira Rakovca (14), koji je izvršio samoubistvo u Sarajevu, kada je na površinu isplivala bolna istina o vršnjačkom nasilju.

Javnost je i dalje u potrazi za istinom, a ono što još više boli jeste ćutanje cele zajednice povodom ove stravične smrti.

Ova tužna i tragična vest izazvala je mnoštvo komentara, a status jednog sarajevskog studenta se posebno izdvojio, lajkovao i šerovao. On je, bez dlake na jeziku, dao svoj sud o ovoj situaciji a njegov status prenosimo u celosti.

"Pokvarena i podla mrijest novokomponovane, tranzicijske paščadi ubila je nevinog, prelijepog dječaka na oči uvenulog, trulog društva i još trulije kvaziobrazovne institucije. Ta zla mlađ klerofašističkih, ljigavih tajkuna koja je očigledno ponukana balom vampira na porodičnim bajramskim sijelima, našla za shodno iživljavati se nad najslabijim čime je nastavila dvadesetpetogodišnju tradiciju zločina, smrada i prljavštine pod krinkom nacionalne emancipacije, slobode i pluralizma. Vucibatine koje su oživjele i etablirale tekovine begovskih dinastija, šizoidno urlajući protiv ''cionističke zavjere'' u ime krvi i kostiju svojih sugrađana, cuclaju nargile, rekreiraju se po privatnim odmaralištima i odgajaju nove generacije imbecilnih degenerika kako bi im u amanet ostavili ovu zemlju i svu njenu sužanjsku, radnu snagu. Pitanje je samo koliko će Mahira biti silovano i ubijeno, koliko majki pregaženo na cestama ovog grada, koliko baba zapaljeno i gurnuto sa balkona svoga stana dok nijhove vlade i parlamenti i kantoni i ministarstva i Poljine i Ilidže ne završe kao Bastilja."

Pokvarena i podla mrijest novokomponovane, tranzicijske paščadi ubila je nevinog, prelijepog dječaka na oči uvenulog,...

Posted by Denis Švrakić on Tuesday, January 5, 2016

Davidu neprestano pristižu brojne poruke i komentari podrške, sa rečima da je opisao istinitu i pravu sliku društva.

Pogledajte još