HOROSKOP ZA 9.JANUAR: Ovnovi sklapaju nove poslove, Blizanci dominiraju...


OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prepuštate se maštanjima kada je u pitanju nov posao sa strancima i verujete da je moguće da realizujete svoje planove, naročito uz pomoć jednog Bika, Raka ili Strelca. Vodolija insistira da nešto uradite po njenom ali pošto ste vi inače slabi prema njoj neće morati da vas mnogo ubeđuje, spremni ste da joj izađete u susret. Jedan Jarac računa na va si nemojte ga izneveriti da ne biste došli u neprijatnu situaciju kada je u pitanju dalji nastavak saradnje.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Današnji dan se na predstavnike vašeg znaka može odlično odraziti u vidu mnogo boljih ponuda koje možete očekivati od jedne Škorpije, Ovna ili Vage. Ipak, nećete lako moži da postignete dogovor sa onima koji žive u inostranstvu, želeće da vam daju na znanje da treba da pristanete na njihove uslove.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Danas je potencirana vaša želja za dominacijom i to postižete upornošću i dobrom taktikom. Ipak, uvereni ste da je najbolja taktika u stvari izdržljivost, dobra kondicija i spremnost da se borite za svoje mesto pod suncem. Malo ko može da vam bude konkurencija ali pazite da na uradite nešto što je protivno vašim interesima, naročito ako posao podrazumeva da imate dobru fizičku kondiciju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ovo bi mogao biti sasvim solidan dan za većinu predstavnika vašeg znaka. Ako vaš posao ima veze sa instranstvom, umetnošću, pisanjem, putovanjima, prepustite se maštanjima, mnogo toga može da se veoma lako ostvari, ma šta vi u stvari mislili. Odagnajte bilo kakve sumnje u pogledu uspeha.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da nametnete svoju volju Biku ili Raku i onima koji su vam u stvari veoma privrženi i niste ni svesni da pomalo kinjite one koji vas vole time što im stalno namećete svoj tempo ili neke svoje potrebe. Želite da budete maksimalno posvećeni nečemu što radite i bićete verovatno spremni i da se dogovorite oko honorara samo da biste imali priliku da zadržite sadašnje radno mesto.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Očekujete poziv od Škorpije, Jarca, Bika ili Raka. Danas ste na svom terenu, znate šta želite i znate kako da do toga dođete. Očekujete poziv od nekog s kim ste nekada radili i želite da se o svemu dogovorite, naročito ako je u pitanju osoba koja je u podjednakoj meri praktična kao i vi. Dobijate poziv od jednog Strelca koji ima velike planove sa vama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Potrebno je da budete manje svojeglavi kada je u pitanju saradnja sa Jarcem rođenim u poslednjoj dekadi znaka, naročito ako ste i vi rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Nemojte se nadmudrivati sa onima koji žele da sprovedu svoju volju jer ma šta vi rekli ili uradili ona druga strana će imati neko svoje obajšnjenje sa kojim se nećete slagati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Današnji dan vam donosi mogućnost obnove saradnje da predstavnicima vodenih znakova ili sa nekim Jarcem koji je oduvek pokazivao prema vama poštovanje. Rak, Ribe i neka druga Škorpija mogu pokazati veliko razumevanje za neke vaše predloge i na pomolu je nov zajednički posao. Moguće je da ćete dobiti povoljnu vest u vezi sa novcem, neka vrsta dobitka vam predstoji od strane Bika, Vage i Raka. Tokom dana pokazujete veliku dozu nestrpljenja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Dan vam donosi mnogo toga interesantnog i vi se osećate kao da ste potpuno slobodni, čak da ne morate da polažete račune ni onima koji su vam veoma odani i privrženi. Želite da se posvetite svom poslu i svojoj karijeri jedini problem je što niste naročito prilagodljivi, a to smeta jednom Biku, Jarcu ili nekoj Devici.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Veoma ste praktični i spremni da se uključite u neke nove poslove ili da što pre završite započete. Verujete da možete da dokažete jednom Raku da ste u pravu kada se radi o poslu sa strancima ili o nekoj novoj saradji u domenu medija, IT tehnologija ili trgovine. Spremni ste da nešto novo naučite da biste bili prvi u svom timu ili da biste bili u stanju da preuzmete odgovornu funkciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Neko želi da vas nadmudri ili da vam da na znanje da morate da radite po njegovom ali vama to nikako ne odgovara, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Verujete da će vam ipak pomoći neko s kim ste inače u dobrim odnosima, moguće Strelac ili Lav. Moguće da se radi o osobi sa kojom ste uspeli da ostvarite dobru saradnju pre izvesnog vremena ili možda u određenih intervalima tokom prethodne godine. Ako se radi o nekom preko koga ste svojevremeno uspevali da dođete do dobro plaćenog honorarnog posla, verovatno ćete obnoviti saradnju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Obradovaće vas poziv od jednog vodenog ili zemljanog znaka. Dopada vam se ideja o zajedničkom poslu sa nekim ko je inventivan i spreman za zajendički oblik saradnje čak i ako ste nekada dolazili u neku vrstu konflikta. Veoma ste ambiciozni i ako budete dovoljno kooperativni moći ćete da ubedite svakog ko vam je drag u ono što želite. Moguća je dobar prihod u radu sa Jaracem ili Škorpijom koji vam nagoveštavaju nov posao.

Pogledajte još