HOROSKOP ZA 10. JANUAR: BIK dobija posao, VAGA ostvaruje saradnju sa RIBAMA...

OVAN (21.3.- 20.4.)ARIES

Pokušaćete da se prilagodite nekim novim uslovima rada, moguće da ćete morati da se zadovoljite sa manjim prihodima ili da napravite drugačiju raspodelu sredstava. Najvažnije vam je da napredujete i da nastavite sa ostvarenjem cilja. Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja sa strancima, naročito ako ste spremni da izađete u susret jednom jednoj Vodoliji ili Strelcu. Pokušajte da se priviknete na jednu možda malo neuobičajenu situaciju.

BIK (21.4.- 21.5)TAURUS

Trudite se da završite što je moguće više posla, naročito kada je u pitanju saradnja sa jednim Jarcem, Bikom ili nekim Rakom. Praktična strana vaše ličnosti izbija u prvi plan i čini vas spremnim da se maksimalno posvetite svojim interesovanjima. Strepite da bi neko mogao da vam priredi neprijatno iznenađenje koje se tiče najverovatnije vaših finansija ili statusa na poslu. Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju donošenje važne odluke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)GEMINI

Želite da nekome dokažete da možete da izađete s njim to jest s njom na kraj i verovatno nećete popustiti kada je u pitanju nešto što se odnosi na neke vaše principe. Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Vodolijom, najverovatnije i jednim Strelcem dok će Ovan željno iščekivati da mu se javite. Dobro se slažete sa onima sa kojima možete da o svemu razgovarate, posebno kada se radi o osobama koje su starije i iskusnije od vas.

RAK (22.6. – 22.7.)CANCER

Trudite da svima budete od koristi ali to vas iscrpljuje. Moguća je nekekva tenzija i mogućnost ulaženja u konflikt oko nečega što se tiče prošlosti. U večernjim satima možete razmišljati o nekom novom projektu u okviru koga biste mogli imati priliku da se iskažete na najbolji mogući način.

LAV (23.7.- 22.8.)LEO

Očekujete da dobijete mudar savet u vezi sa poslom od Raka, Bika ili Strelca koji bi mogao značiti novu, veoma značajnu fazu u vašoj karijeri. Ovaj dan deluje na vas prilično podsticajno i moguće da ćete želeti da se posvetite poslu koji donosi dobru zaradu ali niste sigurni da li će osoba koja vam je obećala posao održati reč. Planirate saradnju sa jednim Strelcem, Blizancima ili Devicom koji mogu biti veoma uporni da vam nametnu neke svoje, navodno originalne ideje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Današnji dan se povoljno odražava na predstavnike vašeg znaka koji su u vezi sa nekim vazdušnim znakom inače može na vas delovati razdražujuće. Spremni ste da se maksimalno angažujete oko nekog finansijskog pitanja ali ćete to rado prepustiti i članovima porodice a vi ćete se odlučiti za odmor ili za neki lakši posao. Mogući su dobici u igrama na sreću.

VAGA (23.9. – 22.10.)LIBRA

Dan vam donosi priličnu konfuziju i potrebu da nekog ubedite da ste u pravu. Nemojte po svaku cenu želeti da se nametnete nekom ko je prilično svojeglav i drži se svojih ideja striktno iako dobro zna da nije u pravu. Moguća vest o nastavku saradnje sa Ribama. Imate ideju kako da unapredite poslovanje i verovatno će vam odgovarati ponuda jednog Jarca ili Bika.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)SCORPIO

Zadovoljni ste postignutim rezultatom i trudite se da budete primećeni. Želite da date na znanje jednoj Vagi da računate na nju. Jarac, Bik, Rak, uvek su vam od koristi i svojim savetima i konkretnom pomoći. Lav se i dalje premišlja da li da prihvati neku vašu ponudu. Ovo je povoljan dan za sumiranja utisaka i svođenje računa, naročito kada je u pitanju saradnja sa Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Moguća je obnova poslovnih kontakata sa pouzdanim osobama u koje možete da imate poverenja i razgovor o tome u večernjim satima. Vodeni znaci vam danas ne odgovaraju u pogledu saradnje. Ako ste od nedavno na novom radnom mestu dajte kolegi predlog za novi zajednički projekat. Moguća je vest o uvećanju prihoda ili o premeštaju na radno mesto koje vas ne privlači ali na kome biste moguće imali veće prihode.

JARAC (22.12.- 20.1.)CAPRICORNUS

Tokom dana ste konstruktivni što se ideja tiče ali ne možete lako da donesete odluku u vezi sa nečim što bi moglo da vas na neki način poremeti u vašim planovima na duži rok. Kolebate se između onoga što vam kaže neko koga cenite i neko u koga imate veliko poverenje. Dobro se slažete sa jednim Bikom ili nekim Rakom sa kojima imate sjajnu komunikaciju, posebno po pitanju nekih dugoročnih poslova.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)AQUARIUS

Danas bi jedan Rak ili Bik mogli delovati na vas veoma iritantno, naročito kada je u pitanju zajednička saradnja ili porodični odnosi. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko ima mnogo planova u vezi sa proširenjem zajedničke saradnje. Dobro se slažete sa osobama koje su rođene u vazdušnim znacima i sa onima koji su spremni da sa vama naprave dogovor po mnogim pitanjima. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Blizancima ili Devicom dajte im to na znanje.

RIBE (20.2.- 20.3.)PISCES

Pokušajte da sredite odnose tokom dana jer u večernjim satima vas čeka neprijatno iznenađenje u vidu nekog ko će vas kritikovati i ko će želeti da sa vama što pre započne posao o kome ste maštali. Verujete da je moguće da se dogodi nešto o čemu dugo već razmišljate. Stranci igraju veliku ulogu u vašim planovima koji se odnose na vašu karijeru. Moguće da ćete planirati susret sa nekim ko je po mnogim pitanjima potpuno različit od vas.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još