PRAVE OČAJNICE: LJUBAVNICE prave fatalne greške

Da ne biste bile same u krevetu, obratite pažnju na detalje.Doktorka Džejn Grir, stručnjak za seks i porodični terapeut, primetila je da žene najčešće prave ove tri greške, koje ih čine užasnim ljubavnicama!

Udobna odeća: Razumljivo je da ne želimo da se skockamo za spavanje i da ćemo najradije uskočiti u udobnu pidžamu. Međutim, koliko je to uzbuđujuće muškarcu?

Odgovor: Ni najmanje! Zamenite nekad široku plišanu pidžamu s printom ukrašenim medvedićima nečim uskim i izazovnim, pa tako "odevene" priđite svom partneru. To će biti i više nego zanimljiva promena.

Pasivnost: Ne čekajte da muškarac započne akciju ili predloži seksualni kontakt. Zavedite ga, preduzmite prvi korak, iznenadite ga u najrazličitijim situacijama i pozama. Oboje ćete se zabaviti i uživati!

Kritika: Ona se mora izbeći po svaku cenu. Ništa neće ohladiti muškarca brže od kritike poput ovo mi se ne sviđa ili nemoj tako. Sa druge strane, slobodno ga možete podstaći da radi ono što vam se dopada. Predložite mu šta vam pruža zadovoljstvo i reagujte pozitivno ako sam pronađe pravo mesto.

Lako je izbeći ove greške, zar ne?

Izvor: Nadlanu.com/ cosmopolitan.rs)


Pogledajte još