GOMILA PORUKA, ZATIM TAJAC: Teško mu je da vam prizna ovo

Pisanje poruka jedan je od najučestalijih oblika komunikacije današnjice. SMS-ovi su vrlo praktični jer nam olakšavaju posao, ali su isto tako štetni za vezu jer zbog njih izbegavamo "stvarne razgovore", pa nije ni čudno da ne možemo dešifrovati njegova osećanja preko smajlića i slova na ekranu.

Javlja se samo kad želi da zadovolji svoje seksualne nagone:

Muškarac koji od tebe želi samo seks izbegavaće duge poruke u kojima bi mogao reći nešto više o sebi. Ako te nasmeje ili s tobom podeli nešto lično, veruje da bi mogla da pomisliš kako brine o tvojoj sreći čak i kad niste zajedno u krevetu.

Želi instant vezu:

Tip koji se konstantno javlja tokom cijeloga dana i obaveštava te o najmanjim pojedinostima koje mu se trenutno događaju, verovatno očajnički želi da uđe u vezu. Možda misli da će ti se više svidjeti ako svakih deset minuta vidiš njegovo ime na ekranu mobilnog.

Želi da razgovara u četiri oka:

S obzirom na to da žene vole da komuniciraju putem bilo kojeg medija, veza s frajerom koji će ti "reći nešto posle" ili u "četiri oka" može biti vrlo frustrirajuća. Verovala ili ne, ima puno frajera kojim se jednostavno ne da da se dopisuju, pa će te pre nazvati ili hteti sa tobom da se vide uživo. Moraš priznati da je komunikacija licem u lice najbolja, pogotovo kad su bitne stvari u pitanju, stoga takvog muškarca nemoj pustiti tako lako.

Gomila poruka, a nakon toga ćutnja:

Ova vrsta muškarca s vremena na vreme obasipaće te porukama, pa na određeno vreme nestati kao da je "u zemlju propao". To je zato što takvima treba samo ženska pažnja. Da, to je krajnje nezrelo i narcisoidno, ali ništa strano i čudno. Mala je verovatno da će te takvi muškarci pozvati na sastanak jer njima je dovoljno da u svom životu imaju osobu s kojom će flertovati kad požele i koja će na njih pomisliti s vremena na vreme.

"Prljave" poruke:

Šalje ti hrpu seksi poruka i više nisi sigurna da li želi vezu sa tobom ili samo seks? To što je tvoj dečko "napaljen", ne znači da sa tobom želi da bude samo kad je raspoložen za malo akcije. Obrati pažnju na ostatak razgovora - ako se ponovno pretvori u bezbrižno dopisivanje, onda mu za tebe nije svejedno, ali ako uvek završi sa seksualnom izjavom, radi se o muškarcu kojem ti predstavljaš samo povremenu zabavu.

On samo odgovara, a nikad ne započinje:

Ovakav će te muškarac najviše zbuniti jer ne možeš da shvatiš zašto ti se nikad ne javi prvi, a kada se ti javiš njemu - izgleda kao da je jedva čekao. Radi se o tome da mu se sviđaš i sa tobom voli da provodi vreme, ali nije siguran da li želi vezu sa tobom. Stoga, kad mu se javiš, pomisliće "pa zašto ne"? Ali nemoj da računaš na to da će on razmišljati o tebi koliko ti razmišljaš o njemu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.