HOROSKOP ZA 11. JANUAR: Device - neko će vas izbaciti iz takta, Vodolije - čeka vas neprijatan razgovor

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Moguće je da ćete biti iznenađeni poslovnom ponudom koju ćete dobiti od Raka ili Bika. Ako se radi o saradnji sa strancima budite oprezni, ili sa osobama koje rade u medijima ili u trgovini, naročito ako se radi o poslu sa prekookeanskim zemljama, bićete uspešni u tome. Postoji mogućnost sklapanja posla na kraćem putu. Nemojte se preterano obazirati na to šta svet priča o vama i vašim finansijama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nemojte se preterano oduševljavati novom ponudom osim ako se radi o ranije ugovorenom poslu. Vaši pretpostavljeni žele da sa vama prošire saradnju. Dobijate priliku da pokažete svoje talente i da započnete posao koji bi vam se veoma isplatio. Veoma ste zainteresovani za neki nov posao koji je za vas veoma interesantan i za vas i za saradnike. Teško vas je nagovoriti da uradite nešto što ne želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Planirate rad sa manjom grupom ljudi na predlog Raka, Bika ili Ovna koji će očekivati da im u svakom pogledu izađete u susret. Ako nameravate da započete samostalan projekat bićete više nego uspešni. Mogu vam se javiti jedan Rak ili Lav koji će želeti da se sa vama sretnu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja na novom projektu sa osobama sa engleskog jezičkog područja. Ipak, još uvek zadržavate neke sumnje u pogledu mogućnosti da će sve biti u redu. Pribojavate se susreta sa novim saradnicima, naročito ako imaju više iskustva od vas u poslu koji treba da počnete da radite. Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jedne Škorpije, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Previše se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete od sebe nemoguće. Imate jaku konkureniciju što može da doprinese vašoj nervozi. Neko vam obećava da će se zauzeti za vas i da će vam pomoći da rešite problem, naročito ako se radi o saradnji sa strancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Danas lako može da vas svako izbaci iz takta, ne podnosite agresivnost i netolerantnost vaših kolega. Pokušavate da se izborite na najbolji način za nešto do čega vam je stalo. Verujete u mogućnost povoljnog obrta situacije ako budete dovoljno taktični i spremni na ustupke. Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan vam može doneti neke naizgled nedovoljno zanimljive poslove ili možete smatrati da se kolega nije držao dogovora. Verujete da možete da nagovorite nekog koga izuzetno cenite da treba da vam pomogne u poslu kojim se bavite, naročito ako to ima veze sa sportom ili javnošću. Postoji mogućnost obnavljanja saradnje sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dobićete ponudu od Raka, Ovna ili Vodolije da se sretnete i razgovarate o novim poslovnim mogućnostima. Vaše raspoloženje je u manjem padu, nervozni ste i pored mnogih kojima ste dragi i koji vas ubeđuju da će sve biti u redu. Očekujete da situacija počne da se odvija u vašu korist, moguće uz pomoć Vage. Dobro se slažete sa vodenim znacima posebno sa Ribama jer sa vama žele da se upuste u smeo poduhvat.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako planirate nov posao budite krajnje racionalni, previše entuzijazma vas može učiniti nespremnim da se suočite sa realnošču i eventualnim problemima. Nemojte se opterećivati nepotrebnim razmišljanjima o tome ko vam je naklonjen od saradnika a ko ne. Moguće da ste se nedavo razočarali u nekoga ko vam je nešto obećavao a nije baš do kraja ispunio.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Prilično ste uzdržani u pogledu novih ponuda koje dolaze iz inostranstva. Možete dobiti želju za privatnim biznisom. Osećate se dobro u društvu onih koji podstiču vaše samopouzdanje i koji su spremni da vas podrže u realizaciji vaših zamisli. Dobro bi vam došla saradnja sa Ribama. Pokušajte da napravite neku novu finansijsku transakciju ili dogovor kako da izađete iz krize kada je novac u pitanju, ali za to vam je potrebno mnogo takta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ostajete dosledni sebi iako je mnogo toga protivno vašim interesima i verovatno se situacija ne odvija baš onako kako ste zamišljali. Nekome je potrebno da se sretne sa vama i da obavi navodno otvoren razgovor, u stvari cilj mu je da od vas sazna što je moguće više. Ni vi niste naivni. Pokušajte da napravite neki novi finansijski plan kako da izađete iz krize.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Potreban vam je oslonac ili neko ko će stati iza vas i štititi vaše interese, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa jednim Ovnom ili Škorpijom, moguće da bi oni bili idealni. Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere a vi ste ipak, prilično uzdržani. Moguće je interesantno poznanstvo sa Rakom ili Jarcem. Osećate se dobro u društvu komunikativnih osoba samo se pazite da ne budete malo naivni jer Blizanci i Devica pokušavaju da vas na neki način prevare.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još