Valensija mora da poveća ponudu za Jovanovića

BEOGRAD, 17. novembra 2009. (Beta) - Čelnici Valensije moraće finansijski da poboljšaju ponudu ukoliko žele da angažuju reprezentativca Srbije Milana Jovanovića, piše španski list Superdeporte.

Jovanoviću sledećeg leta ističe ugovor sa belgijskim Standardom, a Valensija je, prema pisanju medija bila favorit da ga dovede već u zimskom prelaznom roku.

Ipak, Superdeporte tvrdi da je Valensija Jovanoviću ponudila platu od 1,5 miliona evra za tri godine, što je ispod očekivanja srpskog fudbalera.

Pošto Jovanoviću ističe ugovor sa Standardom, Valensija nije dužna da plati obeštećenje, zbog čega je srpski igrač, navodno, očekivao finansijski jaču ponudu španskog kluba. 

"Veoma je teško da potpiše ugovor sa Valensijom na osnovu onoga što su Španci trenutno ponudili Jovanoviću. Ipak, obe strane su spremne još da razgovaraju", rekao je menadžer srpskog igrača Zoran Stojadinović.

Superdeporte navodi da bi, nakon ovakvog razvoja događaja, predsednik Valensije Manuel Ljorente ipak mogao da poboljša ponudu Jovanoviću, pošto osim njega, španski klub nije najavio druga pojačanja za zimski prelazni rok.

Pogledajte još