SVAKI ĆE PASTI NA OVO: Rečenice koje u toku SEKSA izluđuju MUŠKARCE

Muškarci su izuzetno laki za kontrolu, to se dokazalo do sada nebrojano puta. Treba samo da mu pronađete slabu tačku, a na vama je drage dame da je pronađete i upravljate:

Imam iznenađenje za tebe kasnije
Kada malo dete čuje reč iznenađenje ono se odmah oraspoloži. Tako i muškarci! Ove reči u njihovom mozgu pale senzore za uzbuđenje. On će odmah početi da razmišlja o svim stvarima sa kojim biste mogle da ga iznenadite, što započinje predigru satima pre nego što se vidite. A vi znate šta uzbuđuje vašeg muškarca.

Noćas ću se pobrinuti za tebe
Uzimanje i davanje su esencijalni u svakoj vezi, ali ponekad je veče totalnog davanja neverovatan način da zagrejete stvari. Ne samo da će se vaš partner osetiti kao da ćete se pobrinuti za njegove potrebe, već je i to mali podsetnik da ga i dalje smatrate seksipilnim da jedva čekate da provedete veče u ispunjavanju njegovih želja.

Mirišeš neverovatno
Zvuči jednostavno, ali nagovještaj o tome da ga smatrate privlačnim je njemu sasvim dovoljan da se oraspoloži. Nije bitno o čemu se radi, muškarci smatraju izrazito privlačnim činjenicu da njihove žene obraćaju pažnju na specifične detalje na njima. Ukoliko mu date komplimet i izađete iz kuće i ponovite to za nekoliko sati, vi mu stavljate do znanja da i dalje mislite na njega. Nije važno da li nosi vaš omiljeni džemper ili ne, obraćanje pažnje na to šta radi muškarcima svakako veoma prija.

Ponesi večeras flašu vina
Šta god da je u pitanju, postoji razlog zašto je hrana toliko isprepletena sa seksom. O vinu da i ne govorimo. Postavljanjem opuštene atmosfere svake večeri vi pomažete oboma da se unaprijed relaksirate i sa uživanjem mislite na veče koje sledi.

Potreban si mi, želim te
To su primarne rečenice koje podsećaju muškarca na životinjsku privlačnost koju delite. Takođe, kratke fraze koje vas oboje podsećaju na to koliko ste i dalje zaljubljeni mogu vam pomoći da izrazite svoja osećanja bez pompeznih velikih reči.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.