UHVATILA SAM GA NA DELU: Muž me je varao sa komšijom

Za 16 godina braka nisam primetila šta mi se dešavalo ispred nosa. Slepa i zaljubljena, verovala sam da je moj muž napustio lošu naviku. Znala sam da se kocka dok smo se zabavljali.

Ostavila sam ga zbog toga i tek kad me je uverio da je ostavio porok pristala sam da se venčamo. Dobili smo dvoje dece i živeli pristojno koliko se to može u ovoj našoj zemlji. Pre 2,5 godine preselili smo se u novi stan. U zgradi se moj suprug odmah sprijateljio s Mirkom, čovekom od 34 godine za koga niko ne zna od čega živi, mada uvek ima novca. Moj suprug je zanemario sve svoje stare prijatelje zbog druženja sa komšijom.

A komšija mi se odmah nije dopao.Nekako mi deluje mutno, znala sam da neće biti dobro. Išli su na pecanje, fudbal, gledali utakmice. Đavo mui nije dao mira. Par puta sam mu zvonila na vrata kad su bili kod njega. Otvarao mi je posle nekoliko minuta. I sve je kao bilo u redu. Muž je radi kao šef u jednom restoranu i soplidno zarađuje. Ali od kad se druži s Mirkom ima više novca. Pregledala sam mu džepove i našla 700 eura. Kad sam ga pitala odakle mu, tuc-muc. Nije znao da mi objasni. Bila sam ubeđena da je ponovo počeo da se kocka. Pratila sam ih prošle subote. Muž mi je rekao da ide na fudbal.

Osećala sam da me laže. Ostavila decu kući i krenula za njima. Otišli su do kuće na periferiji. Čekala sam ispred jedan sat, a onda pozvonila na vrata. Otvorio mi je nepoznati čovek. Pitala sam ga da li je moj suprug tu. Ušla sam unutra i zatekla ih na delu. Kartali su se. Bilo ih je nekoliko. Možda petoro. Muž je odmah počeo da se pravda kako se on ne kocka nego pravi društvo komšiji. Zajedno smo otišli kući. Ne pričam s njim.- Izgubila sam poverenje. A volim ga i znam da je dobar.

Pogledajte još