BUDITE VEŠTE: Uzdrmajte mu SAMOPOUZDANJE u SEKUNDI!

Psiholozi se slažu da je nesigurnost jedan od najčešćih uzroka ljubomore i sumnje – u sebe, partnera i u vezu uopšteno. A evo šta će uzdrmati samopouzdanje skoro svakog muškarca:

Flertovanje sa drugim tipovima

Igranje sa kosom i osmesi su samo deo dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti sasvim bezopasan čin pitome zabave, ali ako se ponašate ovako sa muškarcima na nekom događaju pred partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

Smejanje tuđim šalama

Ako je nešto smešno, vi ćete se nasmejati, i to je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate da li je šalu ispričao muškarac ili žena, ali vaš partner će sigurno primetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnom kvalitetom kod jačeg pola.

Spominjanje muških imena kolega

On želi da čuje detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju sa: “Ivan je danas ispričao tako dobar vic”. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, govorite njihova puna imena, ili kažite Ivan s posla i tako smanjite intenzitet “prisnosti”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.