BEZOBRAZNI SAVETI ZA ORALNI SEKS: "Duboko grlo" mu čini zadovoljstvo!

Iako je oralni seks i dalje tabu tema, nije tajna da ga mnogi parovi upražnjavaju i uživaju u njemu. Međutim, ako smatrate da vam je seksualni život malo dosadan pa želite nešto da izmenite, ili ako imate utisak kao da vaš dragi ne uživa onoliko koliko biste želeli, isporbajte ove trikove koji će ga sigurno izludeti.

1) ODGLUMITE "DUBOKO GRLO"

Ako imate problem sa dubinom, te ako vam to izaziva nagona za povraćanje, nema potrebe da se silite. Postoji veoma jednostavan trik, koji će vama olakšati posao, a njemu pružiti zadovoljstvo.

Sledeći put kada se spustite dole, jezik u potpunosti prislonite uz nepce. Tako će on dodirivate dno vašeg jezika, i uživaće mnogo više.

2) IZNENADITE GA

Anketa koju je sproveo magazin "Kosmopolitan" otkriva da 34 posto muškaraca želi da ih partnerka iznenadi oralnim seksom čim uđu u kuću.

Ako želite da ga obradujete na ovaj način, prvo ga pozovite kako biste saznali kada stiže. Kada uđe na vrata, odmah ga "napadnite iz zasede". Element iznenađenja uvek "pali".

3) LUNRIKANT MOŽE DA BUDE UKUSAN

Ako znate da ćete dole biti duže vreme, nije loša ideja da se opremite lubrikantom. Naime, usta mogu da vam se osuše, a to onda nije lep osećaj ni za vas ni za njega. Dobar lubrikant može lako da reši takav problem. Mnoge kompanije proizvode lubrikante sa ukusima, koji mogu da budu jako prijatni.

4) AKO VI UŽIVATE, I ON ĆE

Jedna stvar koja "pali" sve muškarce je entuzijazam. Zapravo, dosta njih ne može u potpunosti da uživa, jer imaju osećaj kao da žena to radi jer mora, a ne zato što želi. Šta više, mnoge devojke otvoreno to i pokazuju. Ako zaista ne uživate u tome, onda mu to objasnite. Ali, ako volite da ga tako zadovoljavate, onda bi dobro bilo da to i pokažete - nežno stenjite i uzdišite dok ste dole, to će ga izludeti.

5) UPOSTILE I RUKE

Većina muškaraca najviše uživa kada partnerka koristi usta i ruke, u isto vreme. Možete ruku da postavite odmah ispod usta, i da je pomerate zajedno sa usnama - to će stvoriti iluziju "dubokog grla".

S druge strane, možete obe ruke da stavite oko "njega" i da ih lagano uvrćete u suprotnim pravcima. U isto vreme, jezikom obilazite poput zmije oko vrha.

6) 69 JE NEŠTO ŠTO MORA DA SE PROBA

Iako vam možda zvuči kao da vam se nikada ne bi dopala, ova poza je iznenađujuće prijatna - čak i onima koji su tvrdili da nikada ne žele da je probaju. Lezite jedno pored drugog, tako da vaša glava bude pored njegovog polnog organa, i obrnuto. Dok su vam usta zaposlena, možete i rukama da se dodirujete po telu.

7) NAPARITE MU OČI

Verovatno već znate da su muškarci vizuelni tipovi. Ali, dok ste vi dole, on baš i ne može da ima sjajan pogled. Da bi dodatno uživao, taktički postavite ogledalo tako da partner može sve da vidi. Kombinacija osećaja i vizuelnog doživljaja će učiniti da poludi.

8) I NJEGOVI "MOMCI" ŽELE DA SE ZABAVE

Naravno, pod ovim se ne podrazumeva nikakva vrsta grupnog seksa, već se misli na njegove testise. Ankete pokazuju da preko polovine muškaraca želi da njihova partnerka obrati pažnju i na ove "momke" kada je dole. Dok su vam usta zauzeta, rukama možete nežno da mu milujete testise. Ili možete rukom da ga stimulišete, dok testise lagano milujete jezikom i ustima.

Izvor: nadlanu.com / Blic Zena

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.