LEPAK ZA ŽENE: Od stidljivka do mačo muškarca, ovako osvojite ženu!

Mnogi mušarci nemaju hrabrosti da priđu ženama, ali nisu znali da je ženama i to jako bitna stvka! Naime, ako ste mislili da one vole stidljive i povučene, prevarili ste se!

1. Stav

Prva stvar koja upada u oči je držanje. Žena neće pasti na stidljivog muškarca koji ne pokazuje nimalo inicijative i samouverenosti. Dakle, znate šta vam je činiti, zato u akciju!

2. Dobar par cipela

Od malena nas uče kako ne bi trebalo suditi o drugim ljudima na osnovu njihovog izgleda, ali prilikom odabira partnera to može da igra ključnu ulogu. Ženama često pogled padne na vašu obuću. Ukusi su različiti, ali dobar par starki bi mogao da bude pun pogodak.

3. S kim si, takav si

Osobe s kojima se muškarac druži mogu mnogo toga da kažu o njemu. Ako je u velikom društvu i uvek vodi glavnu reč - on je dominantan i dopadljiv, a samim tim i “lepak za žene”. Krećite se po gradu, ističite se gde god da krenete, to je provereno efikasan način za osvajanje novih “teritorija”.

4. Negovani nokti i blistav osmeh

Iako je u mračnom klubu teško na prvi pogled proceniti koji muškarac i kako vodi brigu o higijeni, samo jedan pogled na vaše nokte i zube stvoriće kompletnu sliku o vama kod žene s kojom uđete u komunikaciju. Ne stidite se da posetite salon lepote, niste samo vi vizuelni tipovi - i žene su!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.