DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JANUAR: Bik ima šansu veka, Devica se suočava sa surovom realnošću

OVAN

Posao: Jedan loš potez možete imati ako budete verovali osobi rođenoj u znaku Škorpije jer vam ove osobe nose jako lošu energiju po pitanju poslovne saradnje. Dobro se posavetujte u vezi akcije koju ćete sprovesti jer propusti vam nose velike brige oko novca.

Zdravlje: Pazite se neprijatnosti koje mogu loše uticati na vaše srce.

BIK

Posao: Imaćete poslovnu priliku veka sa partnerima iz inostranstva. Po aspektima se očekuje da ćete imati uspešnu poslovnu saradnju kao i potpisivanje izuzetno značajnog ugovora. Pazite se ljudi iz poslovnog sveta na terenu koji ne poznajete pa bi bilo dobro da unajmite stručnjaka iz te odlasti kojom ne raspolažete baš najbolje u svom znanju.

Zdravlje: Ako ste skloni nekoj bolesti pričuvajte se jer hronični bolesnici su u lošijem položaju ovaj put.

BLIZANCI

Posao: Situacija u kojoj se trenutno nalazite vas dodatno zrači pa se ne usuđujete da nešto konkretno uradite na polju posla. Mislite da nemate dovoljno novca pa se suzdržavate od dodatnih ulaganja. Ovo je samo jedna manja blokada koju treba da preskočite jer nema potrebe za takvim stavom.

Zdravlje: Imate promenljivu situaciju na polju zdravlja jer imate jako loše navike.

RAK

Posao: Iskoristite dan da se odmorite koliko bude potrebno. Nemojte da mislite na nešto što vas mrači jer ste neko ko je u suštini prethodnog perioda prolazio sito i rešeto a vaša priroda je dosta suptilnija od trenutne pozicije koja vam se nameće kroz zadatke koje obavljate.

Zdravlje: Više se odmarajte.

LAV

Posao: Ovo je vaš dan kada se punite dodatno energijom kroz aktivnosti u teretani ili po vašem izboru to može biti partija tenisa sa prijateljima. Imate potrebu da upijete dovoljno sunčeve svetlosti kako bi inače izgurali naredni period. Možda je neko u vašem društvu dovoljno neiskren da se dvoumite oko dalje saradnje sa ovom osobom.

Zdravlje: Pazite koliko jedete jer možete opteretiti stomak.

DEVICA

Posao: Ovaj put ste odlučili da se konačno oslobodite obaveza koje su vas opterećivale duže vreme. Nije na odmet da ćete i telefon ovaj put isključiti jer ste malo više preterali u svojim obavezama kroz ceo proces i saradnju sa kolegama. Nećete se baviti ničijim temama osim svojim privatnim koje nećete deliti sa ostalima.

Zdravlje: Nemate velikih problema osim hipohondrije.

VAGA

Posao: Za sada imate dovoljno finansija da ćete da pregurate lagano naredni period. Imate dodatne brige oko jedne poslovne saradnje koju ćete započeti u period pred nama i nećete oklevati kao obično jer ste neko ko će preuzeti dovoljno odgovornosti za svoje postupke.

Zdravlje: Niste dovoljno posvetili pažnju svom zdravlju pa se posledice osećaju.

ŠKORPIJA

Posao: Neko može da vam obeća novi posao ali ste neko ko je sumnjičav po tom pitanju jer ste neko ko ima izuzetno izraženu intuiciju na nekom nivou. Niste neko ko će sedeti besposlen jer ste dovoljno dinamični da umete da se dovoljno pokrenete bar u kućnoj atmosferi kako bi završili nešto što vam se odavno vuče.

Zdravlje: Aspekti u vašem polju zdravlja su dovoljno dobro postavljeni da nemate većih problema.

STRELAC

Posao: Vaše želje se mogu ispuniti jer ste neko ko ima dovoljno dobre aspekte na polju finansija da ste neko ko je dovoljno dugo čekao na sve ono što treba da se desi. Imali ste strpljenja i to niko ne može da vam poriče. Sledi nagrada koju ćete dobiti pa se možete pohvaliti sa stanjem u vašem novčaniku.

Zdravlje: Osetljiva su vam kolena, zglobovi.

JARAC

Posao: Bićete u prilici da razgovarate sa bitnom osobom koja vam može doneti dovoljno novca na neki način, jer ste dovoljno vredni pa nagrada neće izostati. Ako se budete dovoljno potrudili možete očekivati i bolje radno mesto svakako. Nije na odmet da dobro razmislite šta je to što bi voleli najviše da radite.

Zdravlje: Možete biti zimogrožljivi.

VODOLIJA

Posao: Više ste tajnoviti ovaj put i ne želite da se otvorite. Svakako imate svoje razloge za takvo ponašanje. Imate dovoljno razloga zašto se tako ponašate jer nije sve u jednoličnom poslu kojim se bavite. Neke stvari menjate iz korena pa su potrebne dosta dobre odluke na tom putu.

Zdravlje: Možete imati povišenu temperaturu.

RIBE

Posao: Možda niste navikli na manjak koji će se desiti. Jedna ženska osoba je ovde neko ko je dovoljno loše uticao na vaš novčanik. Imate pravo da trošite koliko želite, ali nije u redu da zbog svojih postupaka uvučete još nekoga u dugove. Imajte više takta pri trošenju.

Zdravlje: Zakažite sistematski pregled.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još