NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA: Bik se nosi s teškoćama, Blizanci očekuju poziv

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao - Cele nedelje bićete zaokljupeni poslom koji zahteva veliku preciznost i strpljenje. Uz dobro osmišljen plan i pomoć iskusnih saradnika uspećete da sve završite na vreme. Mnogi kritikuju vaš način rada, ali to vas mnogo ne pogađa. Dobijate primamljive ponude od kolega sa kojima niste uvek bili u sjajnim odnosima. Proverite da li je novi posao zaista tako profitabilan.

Ljubav - Najbolje se osećate kada sve držite pod kontrolom i nikome ne dopuštate da se meša u vaš ljubavni život. Uprkos svemu, partner uspeva da vas iznenadi. Prija vam njegova pažnja.

Zdravlje - Nema razloga za brigu, opustite se i mislite pozitivno.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Vladar znaka, Venera u Strelcu, zajedno sa Saturnom naglašava teškoće sa kojima morate da se izborite što pre. Neki nov poslovni projekat mogao bi da vam donese veliki uspeh. Uvereni ste da je nastupilo vreme za promene i da situacija kreće u povoljnom pravcu. Izbegavajte sukobe sa saradnicima i potrudite se da na mudar način prevaziđete probleme u komunikaciji.

Ljubav - Ne odustajete lako od svojih emotivnih ciljeva čak i kada imate utisak da vam okolnosti ne idu na ruku. Preispitajte svoje odluke na vreme, da se kasnije ne biste kajali.

Zdravlje - Uskladite misli i osećanja i sve će biti u redu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Pridajete previše pažnje sitnicama koje zaista nisu bitne. Budite praktičniji, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da blagovremeno završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete saradnicima ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Rođeni u prvoj dekadi znaka sa nestrpljenjem iščekuju nov posao sa strancima.

Ljubav - Očekujete poziv od nekog ko vam je izuzetno drag i sa kim lako možete da se dogovorite o svemu. Ako želite da izbegnete ljubavne probleme, ne mešajte posao i emocije.

Zdravlje - Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji. Prijaće vam opuštanje.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Poslovni uspeh zavisi pre svega od vaše strpljivosti i spremnosti da uvažite tuđe ideje. Ne izbegavajte kompromisna rešenja. Stalo vam je da što pre uđete u neki nov posao koji vam može doneti dobru reputaciju i veliku zaradu. Zlonamerne priče i ogovaranja vas ne zanimaju previše. Trudite se da fascinirate poslovnog partnera sa kojim nameravate da radite na proširenju poslova sa inostranstvom.

Ljubav - Činite sve što možete da vaša veza funkcioniše na najbolji način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Neka stara ljubav unosi nemir u vaš život.

Zdravlje - Obratite pažnju na poruke koje vam šalje podsvest putem snova.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Nestrpljivi ste da vidite rezultat vaših napora jer vam je potreban novac kako biste ušli u nove poslove. Finansijske prilike trenutno nisu najpovoljnije, zbog retrogradnog Jupitera u polju novca. Budite strpljivi.

Ljubav - Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam nudi partner. Niste sigurni da li ste na pravom putu, niti u kom pravcu bi trebalo da krenete. Sačekajte bolje vreme za velike odluke.

Zdravlje - Više se odmarajte i radite ono što vam prija.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Stalo vam je da budete zapaženi, pa u ostvarenju svojih ciljeva koristite najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije doneće vam niz novih prednosti. Verujete da ste spremni da uđete u neki nov projekat, ali bilo bi dobro da se bolje raspitate o svim uslovima. Budite oprezni, jer je vladar vašeg znaka, Merkur u retrogradnom hodu. Neka sasvim nova sredina vam neće odgovarati.

Ljubav - Volite da komandujete, pa svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor. Na vašu sreću, delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

Zdravlje - Prijaće vam sport i relaksacija.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Ako želite da napredujete, obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na podršku bliskih prijatelja. Vaša očekivanja su velika, posebno kada je u pitanju jedan Lav ili Strelac, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme. Tokom nedelje dobićete dve podjednako privlačne poslovne ponude vezane za privatan biznis.

Ljubav - Zadovoljstvo koje osećate u blizini voljene osobe daje vam krila i čini vam se da biste mogli da poletite. Opustite se i uživajte u tim, tako retkim trenucima.

Zdravlje - Potrudite se da sačuvate dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na rizične poslove. Otkako je Mars ušao u Škorpiju, spremni ste na sve moguće promene. Činite sve što je u vašoj moći kako bi vaše sposobnosti došle do punog izražaja, ali ne zalećite se previše. Osećate se sjajno u društvu onih koji podstiču vaše ambicije ili vam pomažu da ih u što kraćem roku i na najlakši način ostvarite.

Ljubav - Emotivno ste nestabilni, niste sigurni šta stvarno želite. Partner je zbunjen vašim preteranim reakcijama. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri, a vi kao da toga niste svesni.

Zdravlje - Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na vaše raspoloženje.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke nekog novog poslovnog projekta. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku. Saturn u vašem znaku usporava sva dešavanja, što je i nije tako loše, jer bi svako "brzanje" bilo kontraproduktivno. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pomažu da rešite problem u vezi sa finansijama.

Ljubav - Čini vam se da niko nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. I vašem partneru je potrebna podrška.

Zdravlje - Zaboravite brige i dobro se odmorite.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, dokle god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Držite se svojih planova i izbegavajte nepromišljene odluke. Retrogradan Merkur u vašem znaku zahteva oprez. Dve osobe na poslu, jedna mlađa i jedna starija šire tračeve o vama.

Ljubav - Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

Zdravlje - U odličnoj ste kondiciji.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Važno je da imate jasan poslovni cilj, ali još je važnije da odaberete pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vašu nesigurnost. I dalje vas drži radni elan i spremni ste da uđete u nov posao i posvetite se nečemu što bi moglo da vam donese dobru reputaciju i zaradu.

Ljubav - Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore. Smanjite očekivanja.

Zdravlje - Pronađite malo vremena za sport i rekreaciju.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Vaša aktivnost donosi rezultate i vi ste spremni da uđete u nove aranžmane koji bi mogli da vam donesu dobre prihode.

Ljubav - Lako menjate emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite tuđim zehtevima.

Zdravlje - Unosite više vitamina i tečnosti.

Izvor: novosti/nadlanu

Pogledajte još