4 SUPER SEKSI STVARČICE koje morate isprobati koliko večeras

1. Zavalite se s dragim pod ćebe i uživajte u nekom erotskom filmu. Ne romantičnoj komediji, ne pornografiji, nego baš baš erotskom filmu.

2. Zamolite ga za senzualnu masažu aromatičnim uljem, po celom telu. Toplo vam preporučamo da ulje odmah sada ubacite u frižider kako bi vam osećaj prilikom nanošenja bio još intenzivniji.

3. Zavedite ga striptizom. Odaberite savršenu pesmu, ubistvene štikle i odeću sa što više dugmića i zatvarača kako biste se mogli što... je... moguće... laganije... skidati. Budite mu maksimalno blizu, neka ga vaše telo ovlaš dodiruje, ali mu izričito zabranite da on dodiruje vas. Sve do onoga trena kada se odlučite smilovati mu dopustitida se baci na vas.

4. Stavite mu povez na oči i zadajte mu slatki zadatak da pronađe sva skrivena mesta i sve erogene zone na koje ste prethodno naneli med, otopljenu čokoladu, Nutellu, šlag ili nešto deseto... U potrazi su dopušteni isključivo poljupci, lickanja i grickanja. A seks... On je na redu tek kada i zadnji gram šećera nestane s vas.

Izvor: cosmopolitan.hr/nadlanu

Pogledajte još