ŠTREBERKA ILI KUL CICA: Ovo su detalji koji te opisiju

Biti kul devojka znači da ste zgodna, lepa, zabavna, pametna individua koja ponekad prati fudbal, nije vam problem da pojedete pljeskavicu posle ponoći, ali ni da izađete u trenerci do grada, ali i da se sredite kao za crveni tepih...spremne ste u seksu sve da probate i naravno svi će biti ljubomorni za vas jer ste omiljeni kako kod muškog tako i kod ženskog pola!

Zato ćemo sada otkriti da li momci zaista žele da se zabavljaju sa ovom mitskom ženom, da li je moguće biti kul devojka i u isto vreme biti zadovoljna i srećna.

Sigurno ste i vi nekad čule da je želja svih muškaraca da pored sebe imaju devojku sa kojom mogu da pogledaju utakmicu omiljenog tima, da komentarišu o igračima ili igri kao da je pored njih ortak. Sve super zvuči, međutim moramo da demantujemo ovu tvrdnju jer ovo definitivno nije faktor zbog kojih ćete mu osvojiti srce. Momci ne traže u devojkama osobu za fudbal i utakmice, jer to već sigurno imaju. Kao i sva bića i naši muškarci žele nežnost, pažnju...žele da se osete kao heroji u nečijem prisustvu i bar da u jednoj oblasti dominiraju kada je znanje u pitanju. Ukoliko zaista volite da gledate fudbal, blago vama! Ukoliko to ne volite sport i nemate običaj da pratite, ne brinite, nije ni potrebno.

Nije tajna da svi muškarci maštaju o seku. O mnogo seksa. O mnogo ludog seksa! Neki muškarci nemaju granice i želeli bi pored sebe devojku koja deli zajedničke fantazije sa njima, međutim jedna stvar je zajednička skoro svim pripadnicima muškog pola. Naime, momci obožvavaju da se hvale svojim seksualnim umećima i maštaju o devojci koja će ih ispratiti u tome, ali pod uslov da je samo njihova i da je samo sa njima spremna na to. Na duže staze im je potrebna djevojka koja će samo sa njima biti neverovatna u krevetu, dok će na ulici biti nedodirljiva dama. Momci su priznali da jednu stvar koju ne podnose je foliranje naročito među čaršavima, tako da ukoliko volite eksperimentisanje to mu pokažite, ukoliko ste malo konzervativnije pokažite mu i to. U svakom slučaju budite ono što jeste!

Nekada je za seksepil dovoljna obična majica, farmerke i neodoljiv osmeh. I šta nam to kaže? Nije potrebno da svaki put izgledate savršeno da bi dobili etiketu HOT. Osim toga, nije potrebno da svaki put budete pune razumijevanja i tolerancije samo zato što je poželjna osobina i što ste negde pročitale da tako to KUL devojke rade. Savršen izgled i savršeno ponašanje u svakoj situaciji djeluje previše veštački i retko ko uspeva da se nosi sa tim. Svaka čast retkim izuzecima koji uspevaju da se i fizički i psihički savršeno pripreme, ali momcima je i sigurno simpatičnija vaša razbarušena kosa i mali napadi panike ili histerije, nego savršeni robot.

Pogledajte još