HOROSKOP ZA 18. JANUAR: Bika čeka iznenadni susret, Jarac je izneveren

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzitni Mesec ne daje vam priliku da brzo reagujete kada je nova ideja u pitanju. Danas možete oklevati, totalno nepotrebno u vezi sa novim poslom. Sada polagano učite na svojim greškama za razliku od ranije i niste brzi u shvatanju na koga možete da se oslonite.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas je velika mogućnost za napredovanje čak iznenadni neočekivani susret donosi za vas neku korist. Ako se tako nešto dogodi, iskoristite priliku. Ovo je jedan od onih dana kada ne treba da dobro razmišljate pre nego što se odlučite na akciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pod stresom ste i mislite da su oni oko vas veoma zahtevni, više nego inače. Nađite način kako da unapredite svoj posao ma sa kakvim da ste suočeni izazovima.Nemojte davati obećanja previše bez obzira po kom pitanju. U vašoj želji da budete uvek na usluzi, rizikujete da budete previše angažovani.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pozicija Meseca je veoma pogodna, kao što je i pozicija Marsa, planete akcije, Plutona, planete harizmatičnih moći i Neptuna planete imaginacije. Možete postići sve što možete, bez obzira da li želite ako ste spremni da slušate savete Device ili Strelca sa kojim nemate uvek dobre odnose.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pokazujete veliko razumevanje za patnju drugih i želite da učinite nešto za njih. Možete postati angažovani u dobrotvornom radu bilo na ličnom ili institucionalnom nivou. Ako vam je potrebna nečija pomoć, dobićete je. Stalo vam je da znate šta o vašim planovima misli jedan Strelac ili neka Vaga.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Uticaj Urana i Marsa može označiti iznenadnu priliku ili srećne okolnosti koje dolaze iz totalno nekog deprimirajućeg stanja i vi ste iznenađeni. Često je to iznenadna promena neki događaj kao što je to sada slučaj u kome vam se pruža šansa na neki način u vezi saradnjom sa ozbiljnim partnerima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trebalo bi da cenite sve što ste dobili do sada od nekog ko vam je obećao neku vrstu pomoći. Spremni se da započnete nov posao u vezi sa trgovinom, medijima ili umetnošću u i vaš praktični duh je danas veoma naglašen.Svi oni koji su bliski sa vama očekuju od vas neku vrstu usluge.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ovo je pozitivan dan za izlazak u društvo ili za bilo koju vrstu prikazivanja u javnosti. Svi će biti prema vama prijateljski nastrojeni i spremni da čuju vaše ideje. Prijateljice mogu biti posebno od pomoći i podržaće vas. Budite spremni da čujete šta druge muči. Možete im pružiti utehu i dati koristan savet.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sve što radite je tako očigledno da nemate potrebe da objašnjavate vaše namere ali ono što intrigira je šta planirate za budućnost pošto ste pomalo nesigurni a to iritira vaše saradnike baš kao i članove porodice i vašeg partnera. Trebalo bi da obratite više pažnje na finansije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Možete se osećati izneverenim od strane nekog koga volite i od koga ste očekivali da bude iskren prema vama. Svesni ste činjenice da prolazite kroz teške promene u vašem životu i to teško prihvatate. Potrebno je da se pozabavite vašim najdubljim osećanjima i da pomognete sebi da prihvatite neke činjenice koje mogu biti od velike koristi u razjašnjenju vaših dilema.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Mnogo ste prijemčiviji za nove ideje u toku današnjeg dana i trebalo bi da budete oprezni kod ulaženja u samostalan posao jer se radi o nečem novo mi moguće i rzičnom. Međutim, najvećim delom ova želja za nečim novim je konstruktivna i verovatno će ispasti sve dobro. Želite da izbegnete rutinske poslove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želja za kockom ili neka vrsta špekulacije je rizičan aspekt uticaja tranzitnog Marsa. Sve ok, no shvatite da je moguće da izgubite i da morate da planirate i da predviđate, sve će biti u redu. Ali nemojte dopustiti da vas obuzme osećanje preterane sigurnosti u sebe i želja da preuzmete nepotrebne rizike što vas može dovesti u situaciju da budete gubitnik.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još