SKUPILA HRABROSTI: JELENA KOSTOV sama među vukovima

Na našoj estradnoj sceni ima raznih dešavanja, pa se ljudi sve manje iznenađuju estradnim svađama i ogovaranjima i dok neki pevači borbu vode sa kolegama, Jelena Kostov nema tih, ali ima nekih drugih briga, obzirom da je nedavno na Kopaoniku imala borbu sa pravim vukovima.
Naime, u hotelu "Grey" na Kopaoniku, gde je Jelena nedavno odmarala, ali i pevala, postoje preparirani vukovi, pored kojih je lepa pevačica odlučila da se slika.Na osnovu izraza na njenom licu, Jeleni ovo nije bilo ni malo prijatno.
"Drugarica koja je bila samnom je predložila da se slikam sa vukovima.U momentu kada sam trebala da se nasmejem, ja sam slučajno napravila izraz lica, kao da sam se prepala, što bi sasvim sigurno i bio slučaj da su vukovi bili živi.Kako nam je ta fotografija izgledala super, međusobno smo se šalili kako je ovo borba sa vukovima"-rekla nam je Jelena sa osmehom na licu.
Inače, Jelena se nije morala bojati nikakvog napada, jer su se zaposleni u hotelu "Grey" toliko brinuli o njoj, što je slučaj i sa drugim gostima, da nije bilo šanse da joj fali nešto!

(old_image)

Pogledajte još