UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Novosađanin snimao čoveka kako gori na ulici

Na snimku se jasno vidi da čovek gori i leži uz zid, dok je snimatelj najverovatnije prolaznik koji je ugledao prizor na nekoj od novosadskih ulica i potom počeo da snima mobilnim telefonom.

Na upozorenje da ustane i ugasi vatru, nesrećni čovek mu je samo odmahnuo rukom što upućuje na to da je bio svestan, a moguće da se i samozapalio.

Muškarac koji ga je snimao je potom kameru okrenuo i krenuo na drugu stranu, a njegov postupak da odustane od pružanja pomoći izazvao je revolt na društvenim mrežama.

Nije poznato šta je dalje bilo sa ovim čovekom, niti gde se tačno sve odigralo. Po komentarima na društvenoj mreži se jedino može zaključiti da je osoba koja gori izvesni Jovan i da mu nije prvi put da zapali odeću na sebi.

Kako navode sa Fejsbuk stranice "Uživo sa novosadskih ulica", osoba koja im je poslala snimak nije iznosila detalje sem da se sve odigralo još u novembru.

/ #NSulice / PAŽNJA: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ /Delimo vam je jedan snimak, koji je snimljen i poslat nam još krajem novembra. Na snimku se jasno vidi čovek, najverovatnije beskućnik kako se doslovce samozapalio i potom legao na stepenište. Odbio je pomoć prolaznika koji su želeli da ga ugase PP aparatom. Najverovatnije mu je gorela samo garderoba, ali se on na to ni najmanje nije obazirao. Ne znamo šta se posle ovoga desilo sa ovim čovekom

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Monday, January 18, 2016

Nadlanu / izvor: 021.rs

Pogledajte još