HOROSKOP ZA 19. JANUAR: Ovan će se opeći na svojim greškama, Lavovi - pazite šta pričate danas

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzitni Mesec ne daje vam priliku da brzo reagujete kada je nova ideja u pitanju. Danas možete oklevati, totalno nepotrebno u vezi sa novim poslom. Sada polagano učite na svojim greškama za razliku od ranije i niste brzi u shvatanju na koga možete da se oslonite.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera je još uvek u astrološkoj kući novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa i to vas čini zavisnim tako da ćete pokušati da se oslobodite toga i započnete samostalan posao. Možete biti veoma uspešni u radu sa Ribama ili Devicom. Neko sa kim se često viđate na vašem poslu, daće vam interesantnu ponudu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzitni Mesec preko vašeg znaka može biti veoma stimulativan u pogledu vaših namera da zaradite više novca od nekog honorarnog posla. Ako ste talentovani za pisanje pokušajte da nađete način kako da štamšate sve vaše radove i nemojte biti lenji u pogledu novih radova, isplatiće vam se.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Svakog meseca Mesec prelaz preko vaše kuće intuicije i podsvesti i vi tada imate inspiraciju i dobre ideje u vezi sa nekim umetničkim poduhvatom. Vaš dobar prijatelj može vam ponuditi neku vrstu posla koji ćete verovatno odbiti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

U astrološkoj kući porodičnim odnosa, privatnost, familijarnog života i privatnog biznisa, Mars, planeta enrgičnosti, besa i ljutnje može se negatrivno odraziti na vas tako da bi trebalo da pokušate da kontrolišete svoju narav. Nemojte se uznemiravati ako čujete nepovoljne vesti od nekog ko vas često nervira.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trebalo bi da pokušate da date sve od sebe u vezi sa zajedničkim poslom sa nekim na koga možete uvek da računate. Nemojte propustiti šansu da se upoznate sa nekim ko često putuje u inostranstvo i s kim ste se sreli na nekom putovanju. Postoji mogućnost da promenite posao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Svi vaši planovi u vezi sa novim projektom su izvodljivi naročito ako znate kome da se obratite u vezi sa saradnjom. Pokušaćete da izbegnete raspravu sa članovima porodice u vezi sa finansijama ili vašim investicijama, jer oni to neće odobriti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Vaša narav je vaš najveći neprijatelj jer Mars tranzitira preko vaše astrološke kuće ličnosti donoseči veliku energiju, nove ideje i entuzijazam. Želite da zaradite što je moguće više novca i nećete propustiti šansu u vezi sa tim u toku razgovora sa nekim Ovnom ili Jarcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaši neprijatelji ne spavaju, naprotiv, čekaju da napravite grešku da bi imali razloga da vas kritikuju. Nešto što se odnosi na pitanja novca nije sasvim raščišćeno ili niste svesni opasnosti u tom segmentu života. Verovatno ćete dobiti vesti od neke Vodolije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec preko Blizanaca donosi nervozu i možete biti neraspoloženi u vezi sa nečim što se dogodilo nedavno i još uvek ste zbog toga zabrinuti. Nemojte dopustiti sebi da vam prošlost upropaštava sadašnjost, naročito neko negativno iskustvo sa Blizancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Zbog vaše intrigantne naravi možete napraviti veliku grešku jer ste skloni da poverujete u neproverene vesti na kojima donosite zaključke. Ako nameravate da se raspravljate o beznačajnim stvarima sa Jarcem ili Blizancima, Devicom, shvatićete da uzalud trošite svoje vreme.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Niste raspoloženi da započnete nov posao u toku tranzita Mesca preko Blizanaca ali ipak nećete uspeti da odolite da čujete predlog koji bi mogao da bude dobar. U vašem sopstvenom interesu je da se bolje pripremite za razgovor sa nekim ko je na mnogo višoj poziciji od vas.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još