GREŠNE SU VAM MISLI: Tumačenje pet "vlažnih" i seksi snova!

Seksualni snovi ne moraju biti u korelaciji sa stvarnim seksualnim željama. Naprotiv, seksualne snove ne trebamo tumačiti doslovno. Ovo su pet najčešćih seksualnih snova i njihova značenja.

Seks s prijateljem

Seks s bliskim prijateljem nas lako može zbuniti. Znači li to da prema prijatelju gajite nešto više od prijateljstva, ali niste to spremni priznati? Ne. Takav san može biti samo pokazatelj koliko ste bliski. Takođe, to može značiti da vam se jedna osobina vašeg prijatelja jako sviđa i želite je reflektirati na sebe. Ono što je sigurno, ovakve snove ne morate prepričavati prijateljima. To nije tema o kojoj bi trebali razgovarati na kavi koliko god da ste bliski, jer ih mogu pogrešno protumačiti ili bi im moglo biti neugodno.

Seks sa šefom ili kolegom

Neki stručnjaci tvrde da je seks sa šefom ili kolegom jedan od najčeščih snova. Ovi snovi mogu biti jako iritantni, jer nakon takvog sna nije vam jednostavno raditi s njim kao što je bilo pre sna. Ipak, seksi san sa šefom nema veze s eventualnom željom da zaista spavate s njim. Koliko god čudno zvučalo, zapravo ima veze s poslom, odnosno s vašim poslovnim sposobnostima koje prepoznajete u sebi ili ih želite dalje razvijati. Isto vredi i za snove o seksu s kolegama. Čak i ako ste sanjali nešto preverzno ili neobično, ne morate se stideti. Nema ni potrebe da o tome pričate na radnom mestu.

Seks s tajnom simpatijom

Iako je teško da seksualni san s nekim ko vam se sviđa znači išta drugo osim želje da budete s tom osobom, postoji i drugo tumačenje. Slično kao i seksualni san s prijateljem, može značiti da ta osoba ima neku osobinu koju i vi želite imati.

Seks s bivšim
Sanjali ste seks s bivšim?Znači li to da mu se želite vratiti? Ne nužno. Vaš mozak se ne fokusira na vašeg bivšeg partenra kao osobu već na jednu konkretnu karakteristiku njegove osobnosti, onu koja je imala važnu ulogu u vašoj vezi. Takođe, seks s bivšim u snu može zapravo značiti strah zbog ulaska u novu vezu.

Seks sa strancem

Ako se u vašim snovima pojavi fantomski partner, nemojte paničariti. To verojatno znači da ste nesigurni zbog bliske budućnosti. Takođe, seksi stranac može predstavljati i dio vaše osobnosti koju želite istražiti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.