HOROSKOP ZA 21. JANUAR: Raka čeka novčani dobitak, Vagama se sprema iznenađenje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas se kod vas podstiče potreba za nekim novim poslovima u domenu privatnog biznisa ili ćete sa članovima porodice razgovarati o nekim zajedničkim planovima koji bi mogli da vam donesu neke nove šanse kada je vaša karijera u pitanju. Dobijate priliku da se pomirite sa nekim ko vas je poslednje vreme ignorisao ili ko živi u inostranstvu. Ne bi trebalo da ulazite u bilo kakav sukob ili raspravu sa Blizancima ili Škorpijom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Povoljan dan za saradnju sa drugim Bikom ili Rakom. Strelac pokušava da vas ubedi da ste u pravu i da treba da uradite mnogo toga onako kako želite. Trudite se da budete u prvom redu pravedni a u stvari ste prilično sentimentalni prema onima koji od vas nešto očekuju. Ne želite nikog da izneverite i bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Rakom ili Strelcem oko posla koji bi mogao da vam bude od koristi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan je dobar za umetnike i za one koji su spremni da se bave naukom, ili nekom vrstom metafizike. Vaše psihološke sposobnosti čine vas izuzetnim u svakom pogledu, naročito ako ste dama Blizanci dok su muškarci predstavnici ovog znaka prilično zahtevni, nedovoljno tolerantni i kritički nastrojeni čak i prema onima do kojih im je stalo. Moguć je posao sa strancima koji bi mogao da vam donese dobre prihode.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Današnji dan vam može doneti nove mogućnosti u radu sa velikom privatnom firmom koja najverovatnije posluje sa prekookeanskim zemljama. Vaše ambicije su velike u pogledu mogućnosti da preko nekih bankarskih transakcija dođete do nekog povećeg novca. Ne bi trebalo da odustanete od plana koji ste imali a koji se tiče rada sa nekim Strelcem ili Ovnom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Očekujete poziv od jednog Raka ili nekog drugog Lava u vezi sa nekim zajedničkim poslom. Trudite se da nađete najbolji način kako da uspostavite komunikaciju sa napornim saradnikom. Računate na pomoć Strelaca koji je prilično ubedljiv i harizmatičan. Od vaše prilagodljivosti na neke nove oklonosti mnogo toga zavisi, između ostalog i mogućnost da uvećate svoju zaradu. Trebalo bi da igrate igre na sreću.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete u dobronamernost jednog Lava koji vam je obećao zajedničku saradsnju ili nekog Raka čak i ako se ne ponašaju trenutno kao osob eu koje možete da imate poverenja. Neverovatno ste prilagodljivi na nešto što možda i nije za vas najbolje rešenje. Možete se nadati uspehu u radu sa jednim Ovnom samo ako se radi o dugogodišnjem saradniku koji je bio spreman da se drži dogovorenog.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uvereni ste da neko želi da vam učini po volji ili da vam sprema neko iznenađenje ali da to ne želi da vam da na znanje. Trudite se da se što bolje upoznate sa materijalom koji se odnosi na neki budući posao i vaša ambicija je uglavnom vezana za strance ili neke aranžmane koje pravite sa strancima. Niste sigurni da li će se Lav ili Devica pridržavati dogovorenog. Moguć je susret sa nekim ko vam na razne načine daje na znanje da računa na vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Povoljan dan koji vam pomaže da uspostavite dobru komunikaciju sa strancima a ako radite u velikoj firmi, posebno ako se radi o nekoj koja u planu ima proširenje poslova, pokušaćete da na svaki način i vi sebe pozicionirate što je moguće bolje. Okuširani ste pitanjima nekretnina, moguće i nekih koje želite da kupite u inostranstvu ili treba da povratite iz inostranstva. Potreban vam je savet dobrog stručnjaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pozicija Lava savršeno odgovara onima koji su spremni da rade naporno i koji su ambiciozni, posebno ako se radi o preciznom poslu ili o nekoj egzaktnoj delatnosti. Sportisti takođe mogu očekivati uspeh kao i oni koji rade sa strancima ili planiraju da se uključe u nekih posao koji bi u dogledno vreme podrazumevao česta putovanja u inostransvo ili znanje stranih jezika. Jedna Vaga podstiče vaše ambicije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Rođeni početkom znaka moraju da se ozbiljnije pozabave svojim poslovima i da se uključe u neki projekat koji bi mogao da im donese bolje prihode. Ako ste predmet kritike nekog ko smatra da niste dovoljno aktivni i da se ne angažujete dovoljno u okviru posla koji bi mogao da vam se veoma isplati, nemojte olako preći preko kritike na vaš račun nego izvucite iz toga maksimum za sebe. Moguća je obnova saradnje sa Rakom ili Ribama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se da budete manje kritički nastrojeni prema onima koji s razlogom imaju neke primedbe na vaš račun. Bićete spremni da uđete u neki prilično sumnjiv ili nedovoljno razrađen aranžman koji se tiče inostranstva ili medija. Nemojte govoriti ono što druge nervira, naročito ako u svom okruženju imate osobe koje su sklone da svaku vašu reč mere na kantar. Budite dostojanstveni i držite do sebe.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate mogućnost da osmisliste projekte koji bi mogli da vam donesu dobre prihode. Ne ulazite u rasprave sa onima koji vam nisu dorasli ili koji imaju nešto protiv vas. Danas možete biti prilično sentimentalni ili nostalgično raspoloženi zbog nečega što se odnosi na neki vaš uspeh u prošlosti. Imate mogućnost da ga ponovite.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još