MINISTAR ŠALE I SMEHA: Zbog ovog trača Minimaks je imao velikih problema

0

Sredinom 80-ih, baš u vreme kad su ga proglasili za medijskog Boga koji od provincijskih anonimki kreira superzvezde, doživeo je ozbiljnu krizu koja je pretila da naruši njegov lični integritet.

Milovan Ilić Minimaks bio je najduhovitiji čovek u SFRJ. Bez konkurencije. Zbog njegovih emisija “Tup-tup”, “Tačno u podne” i “Sutra je petak” pola Juge je bilo uz radio prijemnike u vreme njihovog emitovanja. I kasnije, kad je jedan zamenio drugim medijem i sa radia prešao na televiziju, sa sobom je poneo svoju vreću humora. Poznata je priča da su iz njegove medijske laboratorije lansirane mnoge zvezde. Na prvom mestu Lepa Brena. I upravo zbog nje je imao velikih problema.

Krajem 80-ih, u vreme kad je Brena sa svojim Slatkim grehom već punila stadione u Jugoslaviji i okolnim zemljama, Beogradom se proneo glas kako je Minimaks u ljubavnoj vezi sa pevačicom koju je iz mraka duboke anonimnosti doveo pod reflektore televizijhskih studija. I ne bi bio veliki problem da je trač kružio među običnim svetom na relaciji pijaca – kafana, već su i pojedine poznatije ličnosti prenosile priču da su Minimaks i Brena pobegli u Ameriku.

– Slava je samo donekle lepa, ali ponekad ne prija, naročito kad krenu tračevi. Evo, najnoviji koji sam čuo o sebi jeste da sam s Lepom Brenom pobegao u Ameriku, što je van pameti – jadao se Minimaks.

Nije bilo prodavca na Kalenić pijaci koji nije pitao Minimaksa kakva je Brena u krevetu. Kad je video da od pravdanja nema mnogo vajde, do ludila je dovodio seljake i nakupce pričama o dužini Breninih nogu.

B.J.

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.