HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Škorpiju čeka pomirenje s jednom osobom, Ribe - neko će odati vašu tajnu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Potrebna vam je podrška jednog Raka ili osobe rođene u znaku Riba da biste uspeli da se dogovorite sa Škorpijom oko nečega što je vama bitno. Nemojte deliti savete onima koji ne prihvataju to kao odraz vaše dobronamernosti. Moguća vest od Škorpije koji vam je često kontrirao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tranzit Meseca preko Raka savršeno vam odgovora jer možete dobiti ponudu u vezi sa nečim što vam je veoma značajno a tiče se verovatno novog radnog mesta. Nalazite nov izvor prihoda koji će vam omogućiti da popravite svoje finansijsko stanje moguće u okviru marketinga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaša razmišljanja o poslu donose nove ideje koje će se verovatno realizovati u što je moguće kraćem roku uz pomoć jednog Raka ili Bika.Dobijate poziv od jednog Lava koji vam je naklonjen i koji će biti spreman da vas sasluša u vezi sa nečim što je bitno za dalji nastavak saradnje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobro se osećate u društvu onih sa kojima možete da razmenjujete ideje i da se dogovorate.Nov projekat može značiti mogućnost obnove saradnje sa strancima ili sa onima koji su se već jednom pokazali kako sjajni saradnici. Ribe će vam dati dobru ponudu u vezi sa honorarnim poslom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da odugovlačite sa donošenjem odluke koja se tiče novog posla čak i ako niste sigurni da su saradnici pouzdani jer je posao dobar a vi ćete već naći one koji vam odgovaraju. Verujete da će vam saradnja sa Vodolijom biti od koristi. Nemojte se dvoumiti u vezi sa novim poslovima sa strancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Moguća je obnova saradnje sa jednim Bikom ili Rakom koji će vam dati konkretne predloge u vezi sa novim poslom. Verujete da će vam se prijatelj naći pri ruci kada je u pitanju posao u domenu arhitkture ili građevine. Poslovi sa nekretninama takođe vam mogu ići od ruke.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzit Meseca preko Raka donosi vam manju dozu uznemirenosti jer niste sigurni da li će ponuda koja će doći od jednog Strelca biti ono što ste očekivali. Potrebno je da se maksimalno angažujete na trenutnom radnom mestu, predstoji vam unapređenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Odgovara vam tranzit Meseca preko Raka naročito ako treba da uđete u posao sa vodenim znacima. Nekome je stalo da vam plasira ideju od koje očekuje da vrlo brzo bude profitabilna a potrebno mu je i vaše mišljenje. Moguća je obnova saradnje sa Jarcem koji je zbog nečega svojevremeno bio malo ljut na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost. Trudite se da fascinirate Blizance nekom novom idejom, ali oni su prilično nezainteresovani. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča jedan Rak.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mesec u Raku donosi ponude od novih poslovnih partnera koji nameravaju da sa vama rade. Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje su spremne da vam budu desna ruka u poslu, naročito kada je u pitanju jedan Rak ili neka Riba. Prija vam društvo jedne Škorpije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzit Saturna preko Strelca donosi vam odličnu šansu da ponovo uspostavite kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu ili da nađete posao u stranoj firmi. Nadate se dobroj vesti od jednog Lava ili neke druge Vodolije koja vam je obećala zajedničku saradnju po pitanju posla sa strancima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Obratite pažnju na nekog kome ste poverili tajnu, može izneveriti vaše poverenje. Povoljan dan za poslovne sastanke i za mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je oduvek bio drag kao kolega ali su okolnosti bile takve da ste jedno drugo najverovatnije nečim uvredili a da to niste želeli.

Izvor: conopljanews.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.