ŠIKLJALO JE IZ NJE: Posle je uzela telefon da slika ono što je uradila na zidu

Mučio sam se dugo. Nisam lik koji voli svoja iskustva da deli sa prijateljima, a kamoli s neznancima. Na kraju sam prelomio.

Zabavljao sam se dva meseca s devojkom. Mlađa je od mene 9 godina, studira na ekonomskom. Seks nam je bio vrhunski. Volela je mala sve, a i ja nisam svetac, da se razumemo. I potrajalo bi to još da u decembru nisam doživeo šok. Imali smo seks. Svršila je dva puta, a onda sam počeo malo da eksperimentišem s njom. Stavio sam joj pendrek u vaginu. Naravno, sve uz njen pristanak. Urlala je od zadovoljstva. I dok sam se igrao s njenim klitorisom počela je da šiklja iz nje bez ikakve najave. Mlaz me je skroz okupao po licu i kosi. Skvirtovala je i na zid. Krevet mi je bio mokar. Zgadila mi se. Nisam mogao da se povratim od šoka. Kad je došla sebi, kad joj se unormalio puls, počela je da smeje. Pitao sam je što me nije upozoprila da će skvirtovati. “A tebi je lepo kad mi svršavaš u usta”, bio njen odgovor. Ali ti želiš da ti svršim u usta, svaki put me kritikuješ kad to ne učinim, hteo sam odmah da joj kažem, ali nisam imao snage za raspravu. Uzela je telefon i slikala zid s njenim skvirtom. Htela je i mene mokrog da slika, što joj nisam dozvolio.

Odvezao sam je kući i više nisam hteo da je viđam. Taj licemeran stav, s jedne strane se nazivaju mačkice, prelepotice i full rimbetine, a s druge strane mi uništi zid i krebvet jer nije mogla da mi kaže da će da plavi kao Kolubara Obrenovac.

Pogledajte još