DNEVNI HOROSKOP ZA 23.JANUAR: Blizancima uspeh zagarantovan, Ovnovi izbegavaju naporan rad...

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ne želite da naporno radite kako je to bio slučaj do sada, više volite da imate vremena za odmor. Tranzit Meseca preko poslednjih stepeni Raka i ulazak Venere u Jarca mogu doneti naizgled različit pristup vašem glavnom problemu, kako da zaradite što više novca sa što manje rada.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Pokušavate da nađete način kao da zaradite novac i da vodite svoj život na način na koji biste želeli ali još uvek niste otkrili kao da to učinite. Još uvek imate obaveze koje su za vas teško opterećenje i spremni ste da podnesete mnoge teškoće ako imate za to motivaciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ako ste dama Blizanci vaš idealan posao bi mogao biti marketing ili poslovi sa javnošću i trebalo bi da se pripremite za neke probleme kao što je dominacija muškaraca i obrazac po kome je dominanta diskriminacija u odnosu na pol čak iako je neki drugi posao u pitanju. Muškarci Blizanci se mogu naprotiv, lepo zabavljati danas na svom poslu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Možda te zaboravili gde su vaši glavni talenti i neko će vas podsetiti u razgovoru prepunom laskanja ali vi to nećete uzeti zdravo za gotovo. Potrebno je da tačno znate šta očekujete od sebe jer Mesec u svom tranzitu preko vašeg znaka i uveče preko Lava donosi nove ideje u vezi sa eventualnim angažovanjem na poslu sa stranim partnerima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mislite da možete da sakupite bolje saadnike na novi posao. Ako se prisećate sa zadovoljstvom i izesnom dozom subjektivnog ulepšavanja svega što ste radili do sada, trebalo bi da mislite na buduće vođenje novog projekta. Još uvek niste završili sve što ste planirali da uradite u svojoj karijeri.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očekujete poziv od nekog dugogodišnjeg prijatelja a umesto toga može se desiti da sretnete dobrog kolegu koji će vam predložiti zajednički posao i vi ćete biti oduševljeni.Niko ne zna tačno šta planirate kada je u pitanju vaša buduća karijera.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mesec u tranzitu preko Raka i Lava donosi neke nove šanse kada je u pitanju posao i vi ćete verovatno naći način da se dogovorite sa vašim šefom oko nekih bitnih pitanja.Želite da sami organizujete posao koji bi mogao da vam donese satisfakciju i dobru zaradu a imate ideju kako bi to trebalo da bude.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste na neke nove dogovore i kompromise o kojima do skora niste razmišljali i moraćete da se snađete za neke nove informacije koje su vam potrebne. Sve što planirate donosi vam veliko zadovoljstvo i vi ćete najverovatnije biti u prilici da nađete dobre saradnike.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzit Meseca preko Raka i ulazak Venere iz vašeg znaka u Jarca može doneti stabilizaciju situacije na poslu. Imate potrebu da znate na čemu ste i da budete sigurni u svoje prihode. Malo ko može da vam garantuje uspeh ali vi ćete naći način da se dogovorite sa pretpostavljenim i saradnicima oko bitnih detalja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Očekujete da će vam se javiti neko u koga imate veliko poverenje, verovatno jedan Lav, Rak ili Bik. Vaga računa na vas i pokušava da sa vama naparavi dogovor koji bi vam bio izuzetno po volji posebno kada su u pitanju finansije. Nemojte pokušavati da se nametnete nekom ko ne želi da sa vama komunicira.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

U večernjim satima Mesec ulazi u vaše polje partnerskih odnosa i javnosti zbog čega će vam biti najvažnije kako se osećate u društvu osobe koja vam je draga ili kakav utisak ostavljate na druge. Nemojte pokušavati da se previše nervirate ako vam se ne javi saradnik koji je to obećao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate način da se dogovorite sa osobama sa kojima ste se oduvek dobro slagali i sa kojima ćete želeti da nastavite saradnju. Ako vam se javi neko s kim se niste oduvek dobro slagali, moraćete da se potrudite da tu osobu ubedite da ste spremni da sarađujete pod uslovima koji odgovaraju obema stranama.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još