OČAJ, VAPAJ, ZAVISNOST, POLNE BOLESTI, ABORTUSI: Jeziva ispovest jedne nimfomanke

Jedna žena je odlučila iskreno objaviti svijetu da je jedina stvar koja ju je ikad zanimala bio samo seks

Seyl Kolade počinje svoju priču rečima da je oduvek bila vrlo usamljena i da je, otkad pamti, jedini lek za to bio - seks.

"U svakom trenutku života sam imala pet muškaraca koje sam mogla nazvati da dođu na seks. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom", objašnjava Seyd.

Za nju je seks bio središte života oko kojeg se sve vrtelo.

Sa 17 je postala zavisna o tome da uz sebe ima muškarca s kojim može spavati. S 19 je već spavala s 40 muškaraca, a njen opasan način života ju je vodio pravo u propast - bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodične probleme.

U 30. godini je konačno potražila profesionalnu pomoć i krenula na sastanke zavisnika o seksu. Sve to joj je pomoglo u apstinenciji, te tako živi već šest godina i danas pomaže drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Seyl je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dete je rodila s 14, što je ostavilo velike posledice na njoj. Starateljstvo o njoj i detetu na sebe je preuzela njena baka.

"Tad sam bila sam jako usmaljena i žudela sam za pažnjom. Polako sam postajala očajna", priseća se Seyl, koja je sa 17 godina upoznala Paula, dečka s kojim je počela redovnp spavati, a koji je postao svojevrsna zamena za njenu usamljenost.

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

"Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana."

Sa 17 je rodila drugo dete, sina Andrewa, a dečku je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog deteta, Seyl je dala sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je želela spavati i po nekoliko puta dnevno s Paulom.

Pa ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro ga je ponovo počela varati i ostala je još jednom trudna.

Ovog puta, odlučila je doduše prekinuti trudnoću.

Do 22. rođendana, Seyl je prebolela klamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

Pet godina je prošlo kao u izmaglici

"Ne sećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se događalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni."

U 26. godini je ponovno ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu s nepoznatim muškarcem.

"Ne znam na koji način sam uspjvala zatržati posao savetnice. Bilo mi je vrlo naporno zadržati kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala s kolegom", govori Seyl i priseća se jedne situacije kad je zaboravila da plati stanarinu, pa je morala decu poslati rođacima.

U 30. je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat, i tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

"Ponosna sam na sebe. Program koji sam vežbala me naučio da prepoznam znakove i sprečim samu sebe da se ponovo nađem u paklu. Ne planiram spavati I sa kim u dogledno vreme, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osetiti pravu ljubav, što da ne?! Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti."

Izvor: Internet/nadlanu

Pogledajte još