Časopis o kongresnom turizmu

BEOGRAD, 17. novembar 2009. (FoNet) - Prvi specijalizovani magazin za poslovna putovanja i kongresni turizam u regionu jugoistočne Evrope, SEE Business Travel & Meetings magazine, dostupan je u štampanom izdanju svima koji se bave kongresnim turizmom i organizacijom događaja ili žele da se bolje upoznaju sa ovom industrijom u razvoju.

Kako je saopšteno, časopis je nastao kao odgovor na potrebe razvoja i ujedinjavanja kongresne industrije, regiona, svih njenih učesnika, organizatora događaja, s jedne, i hotela, kongresnih centara, profesionalnih agencija i ostalih davalaca usluga, s druge strane.

"Magazin SEE Business Travel & Meetings  želi da približi čitaocima oblast kongresnog i poslovnog turizma, organizaciju velikih događaja, kongresne kapacitete, novosti i trendove", rekla je Miona Šljivančanin, direktorka marketinga i PR kompanije The Best Solutions, koja je pokrenula magazin.

Magazin je namenjen poslovnim ljudima koji se skoro svakodnevno susreću sa poslovnim putovanjima, ali i organizovanjem individualnih poslovnih sastanaka, upravnih odbora, seminara, proslava, konferencija i kongresa. 

Štampano izdanje magazina pokriva područja Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Izlaziće kvartalno i biće distribuiran u malim, srednjim i velikim kompanijama, nevladinim organizacijama, ambasadama, hotelima, kongresnim centrima, profesionalnim agencijama, kao i fakultetima i školama povezanim sa turizmom.

Pored štampanog, biće dostupno i elektronsko izdanje magazina.

Pogledajte još