DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR: BIK se dogovara sa LAVOM, dok se BLIZANCI uključuju u profitabilan posao

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Vodoliji, Ovnu ili Raku a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Danas vam je moguća komunikacija sa strancima i vi pokušavate da uspostavite dobre odnose sa onima koji su se već pokazali kao dobri saradnici. Veče donosi moguće probleme martovskim Ovnovima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Rakom ili Lavom oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku. Strepite da bi neko mogao da prekrši dogovor u vezi sa novim projektom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Postoji mogućnost nekakve tenzije, naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Želite da se uključite u neki nov, profitabilan posao za koji vam je potrebna podrška jednog Jarca ili neke Vage. S duge strane, Škorpija uporno pokušava da vas naogovri na nešto što vam nikako ne odgovara.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Poslovi na duži rok zahtevaju i razgovor sa onima koji mogu da vam daju dobre uslove. Pokušavate da izbegnete saradnju sa Bikom ili Vagom. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte uslove koje drugi ne mogu ispuniti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Želite da obnovite saradnju sa nekim ko vam je svojevremeno bio od velike koristi po mnogim pitanjima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Prilično se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe zatvorili u neku hermetičku sredinu u kojoj se osećate zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente. Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što želite. Ako planirate da se posvetite nekom novom poslu, trebalo bi da potražite savet nekog Ovna ili Jarca u vezi sa tim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Imate osećanje zavisnosti od vaših šefova. Mnogo toga vam ne ide u prilog ili ćete imati utisak da ima onih koji ne žele da vam pomognu. Želite da se dogovorite sa Devicom oko nastavka saradnje međutim, moraćete da budete mnogo popustljiviji ako želite da vam izađe u susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Ako o radite sa onima koji su daleko superiorniji ili vam se čini da je šef previše autoritativan moraćete da promenite nešto u svom stavu. Previše popustljiv ili previše rigidan stav donosi probleme sa vatrenim znacima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza. Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, treba da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Rakom ili Ovanom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Previše ste nestrpljivi i kolebljivi a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani. Preterana diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije jer malo koga interesuje u stvari kakve su vam namere i po pitanju posla i kada je privatan život u pitanju. Želite da se dogovorite oko novog posla

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Čekate da neko kaže nešto lepo vama ali to se neće dogoditi ako je u pitanju Škorpija, možda jedan Jarac ili neka Devica. Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom. Dobro se slažete sa Vagom sa kojom ćete moći tokom prepodneva da uspostavite dobru komunikaciju i da se lako dogovorite oko bitnih pitanja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je u poslednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi kada je u pitanju saradnjsa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Dobijate u poslepodnevnim satima mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja.

Izvor: Conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.