NE IGNORIŠITE MOĆ NUMEROLOGIJE: Šta znače brojevi koji se PONAVLJAJU u našem životu?

Prema numerologiji, brojevi koji se ponavljaju u vašem životu imaju svoje značenje i ono vas zapravo pokušavaju usmeriti na pravi put. Mogu biti jednocifreni ili višecifreni.

Na primer, ako vas prati broj 64 to bi moglo značiti da bi u vaš život mogla ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4). U nastavku proverite šta znače pojedini brojevi, a čak i ako ne verujete u numerologiju jednostavno se zabavite analiziranjem.

Broj 1. Vreme je za novi početak. Morate prošlost ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i reskirajte jer će se rizik sigurno isplatiti. Odvojite se od svog ustaljenog života i napokon prihvatite svoju individualnost.

Broj 2. Morate naučiti sarađivati sa drugima i budete diplomatski nastrojeni. Naučite slediti svoju intuiciju.

Broj 3. Izrazite se na kreativan način i nađite novi hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja, kritikovanja i žaljenja.

Broj 4. Uzemljite se i stvorite stabilnost u svom životu. Budite vredni i štedite novac. Započnite stvarati temelj za svoju budućnost i fokusirajte se na zdravlje.

Broj 5. Očekuju vas pozitivne promene. Budite fleksibilni i nemojte se odupirati promenama jer su one dobre za vas. Oslobodite se ograničenja i prepustite se upoznavanju novih ljudi.

Broj 6. Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje porodice ako je još uvek nemate. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se svom partneru i provodite s njim više vremena.

Broj 7. Čitajte, učite, istražujte. Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste konačno napredovali.

Broj 8. Posvetite se karijeri i razmislite o pokretanju sopstvenog posla. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje toliko čekate. Suočite se sa svojom finansijskom situacijom, ako ste u dugovima, ne odlažite njihovo otplaćivanje.

Broj 9. Iz svog života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Nakon toga rešite sve konflikte sa porodicom ili prijateljima kako biste popravili odnose do kojih vam je stvarno stalo.

Broj 0. Ovaj broj predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate svoju intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče. Kada se nula nađe u kombinaciji sa drugim brojem, ona povećava potencijal tog broja i upućuje na uspeh.

Izvor: tvbest/nadlanu

Pogledajte još