HOROSKOP ZA 25. JANUAR: Devica se nervira uzalud, Škorpiju čeka razgovor u 4 oka

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas Mesec iz Lava pravi dobar aspekt sa Saturnom u Strelcu što je izuzetno dobro za one koji žele da uspostave dobru komunikaciju sa strancima, da putuju ili se nadaju da će dobiti poziv iz inostranstva. Imate mogućnost da se pomirite sa nekim ko vas je do skora u priličnoj meri nervirao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je uspeo da vas izbaci iz takta, moguće da se radi o nekom Jarcu i spremni ste da napravite prvi korak da biste nastavili zajedničke poslove od kojih mislite da ćete imati dosta koristi, posebno u finansijskom pogledu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Mesec preko Lava u dobrom aspektu sa Saturnom u Strelcu donosi mogućnost dobre saradnje sa nekim ko je uvek otvoren za sve vaše ideje i predloge. Imate priliku da se sretnete sa dobrim prijateljem koji dolazi iz inostranstva ili radi za strance.Mogući dobici preko igara na sreću.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Jedan od boljih dana za one koji vole da se druže sa prijateljima i verovatno će se ukazati prilika da se vidite sa onima koje dugo niste sreli. Ako dobijete poziv od nekog koga ste upoznali tokom prošlog leta ili jeseni, bićete spremni da razgovarate o poslu. Dan je pogodan za porodična okupljanja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Povoljan dan jer Mesec pojačava vašu intuiciju i čini vas spremnim da počnete novi posao rukovođeni svojom intuicijom. Optimista ste u odnosu na nove ideje jer ste rukovođeni intuicijom. Nekome je veoma bitno da sa vama ostvari dobru saradnju, moguće da se radi o Ovnu ili Vodoliji koji su u podjednakoj meri entuzijasti kao i vi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ostajete pri svom stavu čak i ako bi to moglo značiti za vas mnogo više od odlaganja započinjanja važnog posla. Tranzit Marsa je samo relativno povoljan za one koji nisu načisto kako da reše svoju finansijsku situaciju. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što nije izvesno da će se dogoditi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da ste napravili pravi izbor kada je karijera u pitanju i bićete verovatno spremni da uđete u saradnju sa nekim ko vam uliva dovoljno poverenja da biste mu prepustili nove poslove. Nemate nikakve dileme kada je u pitanju saradnja sa Vodolijom ili Lavom.Očekujete poziv od Raka ili Bika.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Što pre sredite odnose sa jednim Rakom koji vam omogućava da sredite svoje finansijsko stanje posebno ako radite u velikoj firmi.Možete očekivati uspeh u sportu ili u nekoj takmičarskoj veštini. Trebalo bi da se sretnete sa Vodolijom i porazgovate u četiri oka o zajedničkom poslu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jedan od interesantnijih dana za one koji očekuju neku povoljnu vest. Dobićete priliku da se čujete sa nekim koga dobro poznajete i sa kim ste oduvek imali dobre odnose. Moguća je povoljna vest od nekog koga smatrate veoma bliskim, moguće od prijatelja koji živi u inostranstvu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Veoma ste ambiciozni i ne želete da odustanete od vaših planova koje smatrate veoma dobrim za napredovanje ako ih ispunite na način na koji ste planirali. Nema razloga da odustanete od saradnje sa Vodolijom, Blizancima ili Devicom naročito ako su mlađi od vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate utisak da neko ima vlast nad vama naročito ako ste mladi. Niste psposobni da usmeravate svoju karijeru u pravcu u kome ste planirali. Očekujete mnoge prepreke i probleme zbog tvrdoglavosti vašeg saradnika ili njegovoj neiskrenosti. Tranzitni Mesec donosi promenu raspoloženja i potisnute emocije.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da budete u dobrim odnosima sa saradnicima, naročito ako se radi o Raku, Lavu ili Strelcu. Naročito vas intrigira nešto što ste čuli o mogućnosti da budete premešteni na drugo radno mesto, posebno ako se radi o stranoj firmi.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još