INTERNACIONALNA ZVEZDA: Turci "odlepili" na DIJANU JANKOVIĆ

0

Izgleda je uspela pored Španije da osvoji i Tursku!

Srpska zvezda Dijana Janković nezaustavljiva je u pohodnu na internacionalnu muzičku scenu. Nakon što je postala ekskluzivac vodeće španske diskografske kuće “Blanco y Negro”, Didi se može pohvaliti armijom obožavalaca sa svih strana sveta, što se može videti i po njenom Instagram nalogu, na kome stranci svakodnevno ostavljaju komentare.
Pop zvezda i modna dizajnerka juče je na pomenutoj društvenoj mreži objavila video usnimljen u glavnoj šetačkoj zoni Istanbula, Taksimu, a gde na sve strane odjekuje njena pesma “Love in the air”. Naime, Turci su potpuno oduševljeni Dijanom, čemu u prilog govori i to što njene pesme puštaju putem razglasa na najpopularnijoj turističkoj destinaciji višemilionske metropole. Pored pesme “Love in the air”, u Istanbulu se na javnim mestima puštaju i Dijanini hitovi na engleskom “Ballerina” i “Tell me why”.

“Malo je reći da sam oduševljena time što u Istanbulu puštaju moje pesme. Pravi kvalitet se uvek prepozna i upravo zbog toga su svi van granica Srbije oduševljeni mojim radom. Od samog početka karijere dosta ulažem u sebe i svojom produkcijom pomeram standarde”, ističe Didi i dodaje da za nešto manje od mesec dana počinje rad na novom projektu, svetskih razmera, koji će biti prava poslastica za sve poštovaoce njenog rada.

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.