INTERNACIONALNA ZVEZDA: Turci "odlepili" na DIJANU JANKOVIĆ

Srpska zvezda Dijana Janković nezaustavljiva je u pohodnu na internacionalnu muzičku scenu. Nakon što je postala ekskluzivac vodeće španske diskografske kuće "Blanco y Negro", Didi se može pohvaliti armijom obožavalaca sa svih strana sveta, što se može videti i po njenom Instagram nalogu, na kome stranci svakodnevno ostavljaju komentare.
Pop zvezda i modna dizajnerka juče je na pomenutoj društvenoj mreži objavila video usnimljen u glavnoj šetačkoj zoni Istanbula, Taksimu, a gde na sve strane odjekuje njena pesma "Love in the air". Naime, Turci su potpuno oduševljeni Dijanom, čemu u prilog govori i to što njene pesme puštaju putem razglasa na najpopularnijoj turističkoj destinaciji višemilionske metropole. Pored pesme "Love in the air", u Istanbulu se na javnim mestima puštaju i Dijanini hitovi na engleskom "Ballerina" i "Tell me why".

"Malo je reći da sam oduševljena time što u Istanbulu puštaju moje pesme. Pravi kvalitet se uvek prepozna i upravo zbog toga su svi van granica Srbije oduševljeni mojim radom. Od samog početka karijere dosta ulažem u sebe i svojom produkcijom pomeram standarde", ističe Didi i dodaje da za nešto manje od mesec dana počinje rad na novom projektu, svetskih razmera, koji će biti prava poslastica za sve poštovaoce njenog rada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.