SEKSI HOROSKOP: Ovan žudi za novim pozama, Devicu suptilno dodirujte

Ovan

Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestano žudi za izazovima. Nove poze, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti na odmet ako direktno popričate šta mislite da radite sa Ovnom, ali onda to morate i da uradite.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekani čaršavi, ukusna hrana i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. Dobra masaža vrata i ramena će svakako pomoći.

Blizanac

Ne mogu odoleti dobrom stilu i inteligenciji. Trendi i zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u krevetu je za njih najbolja predigra. Gledanje ili čitanje erotičnog sadržaja, uz maženje, će probuditi želju za seksom.

Rak

On je večiti romantik. Uživa kada izražavate žudnju za njim. Pesma o vašoj vezi ili poseban provod na dan kada ste se upoznali, probudiće strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi, po mogućnosti negde uz vodu, biti savršena predigra.

Lav

Lav žudi za pažnjom i izražavanjem ljubavi. Predigra u obliku fine večere, odlaska u bioskop ili pozorište će biti pun pogodak. Lav je jako kreativan, zato se potrudite oko kreativne predigre kako biste probudili njegovu strast.

Devica

Devica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na videlo kada je jako uzbuđena. Suptilno zavođenje i dodiri su ono što Devicu pali. Fina i zdrava večera takođe neće biti naodmet ako želite Devicu u potpunosti raspametiti. Ona ne može bez predigre!

Vaga

Vagu ćete uzbuditi emocijama. Nešto što joj izaziva intelekt će probuditi i njen interes. Vagu privlači šarm i lepota, stoga se potrudite da ambijent bude ugodan i kreativan. Takođe ne zaboravite na višesatno razgovaranje i zadirkivanje.

Škorpija

Samo nebo je granica kada je u pitanu predigra sa ovim senzualnim znakom. Dobar striptiz će verovatno biti sasvim dovoljan. Ako su u žurbi, seks na brzaka će biti odlična opcija. Ako ste u krevetu sa Škorpijom, svakako istražite njegovu zanimljivu seksualnost.

Strelac

Predigra je zabava i avantura. Budite duhoviti u krevetu, ali i van njega. To će ga definitivno zainteresovati i zabaviti. Seks na javnom mestu obožava jer to budi njegovu divlju stranu. Istražite neobična mesta i uživajte u neobičnom i uzbudljivom seksu sa Strelcem.

Jarac

Kada se rešite njihove rezerviranosti, otkrićete njihovu strastvenost. Vole divlji seks, obično bez romantike i suptilnosti. Opuštena atmosfera će ih uzbuditi, a uvek su za seks na otvorenom jer to budi njihovu najdublju i najskriveniju strast.

Vodolija

Voli da eksperimentiše. Egzotična predigra, kao što je tantrički seks, probudiće njegov um i telo. Erotične igračke, filmovi i priče će ga zaintrigirati. Kako je Vodolija društveni tip, nemojte se začuditi ako ga uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi.

Ribe

Kostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zver. Takođe će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom.

Izvor: best/ nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.