HOROSKOP ZA 29. JANUAR: Vage - izbegnite rasprave, Riba pravi tajni plan

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete postiči dobar dogovor sa nekim Rakom ili Vodolijom ako ste spremni da uđete u poslovni odnos sa prijateljima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio drag. Nekome je veoma stalo da bude u dobrim odnosima sa vama.Ne propuštajte šansu da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag. Verovatno ćete dobiti dobre vesti u vezi sa novim projektom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trebalo bi da ozbiljno razmišljate o ponudi nekog Raka ili Riba jer možete dobiti poziv od nekog sa kim nekada bili u dobrim odnosima, bilo poslovnom ili prijateljskom. Ima mnogo mogućnosti u pogledu načina na koji možete zaraditi novac, naročito ako ste privatnik ili honorarac i ako imate ideje u vezi sa nekim budućim poslom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vašu vrednoću cene vaši saradnici isto kao i vaš pretposavljeni. Ipak, vi ste verovatno nezadovoljni vašim položajem na trenutnom poslu ili primanjima. Nemojte oklevati da pozovete nekog za koga mislite da vam može doneti bolju poziciju možda u nekom sasvim različitiom poslu. Ima mnogo mogućnosti u vezi sa budućem karijerom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Sve što radite neko iz vašeg okruženja komentariše na način koji vam se ne dopada i osećate se nesposobnim da ostvarite svoje ciljeve.Ako ste prmarno orijentisani na novac kada je karijera u pitanju, pokušajte da uspostavite dobre odnose sa onima na koje možete da računate, naročito ako se radi o Ribama, Škorpiji ili Biku. Spremni ste za započnete samostalan biznis.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzitni Mesec preko znaka Vage može doneti interesantne poslovne kontakte i poznanstva sa onima koji će vam biti od velike pomoći u uspostavljanju odnosa sa stranim partnerima. Nepotrebno ste sumnjičavi u vezi sa vašim potencijalima jer o vama imaju visoko mišljenje vaši šefovi i saradnici. Novčane probleme možete lako prevazići.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ako ste kreativni i sposobni da izdržite napore perpsektivnog posla koji planirate da započnete imaćete prilike da to uradite.Trebalo bi da iskoristite priliku koja će vam se ukazati u jednoj situaciji u kojoj možete prihvatiti ponudu koja je samo prividno nepovoljna ili neprofitabilna. Vaš dobar prijatelj planira da započne nov projekat sa vama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzitni Mesec preko vašeg znaka donosi nove energije i pokušaćete da iskoristite jednu situaciju koja izgleda povoljna za uspostavljanje kontakata sa uglednim osobama koje mogu biti od pomoći kada su vaše ideje u pitanju. Ako ste umetnik ili veoma ambiciozni, budite strpljivi sa onima koji misle drugačije da biste izbegli raspravu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Napet aspekt između Marsa u vašem znaku i Sunca u Vodoliji može doneti probleme onima koji se bave privatnim poslom i koji nisu spremni na kompromise sa nekim vazdušnim znakom. Nemojte biti svojeglavi kada se radi o dogovoru sa nekim Lavom, naročito ako imate saznanje o njegovoj finansijskoj stabilnosti. Bik će vas savetovati u pogledu odluka koje se tiču vašeg posla.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Aspekt između Meseca u vašoj astrološkoj kući javnosti i prijateljstva i Saturna, planete ambicije u vašoj kući ličnosti i Neptuna u kući privatnog biznisa može doneti nove prilike za poslovne razgovore sa stranim partnerima u vezi sa proširenjem zajedničke saradnje. Što se tiče finansjske podrške koju očekujete od Vage, dobićete je.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se prilično isrcrpljenim i zabrinutim u vezi sa budućnošću, naročito ako ste u poslednje vreme u kontaktu sa onima koji vam ne ulivaju mnogo optimizma u pogledu zajedničkog projekta. Trebalo bi da razmislite o pokretanju sopstvenog biznisa da se oslanjate samo na vaše kreativne ideje i harizmu. Možete dobiti inspiraciju za posao sa strancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Planeta ekspanzije, energičnosti i optimizma je slaba u vašem znaku ali je ojačana jakim Marsom iz vašeg segmenta karijere. Trebalo bi da pokušate da budete ambiciozniji i manje obeshrabreni ako mislite da imate jaku konkurenciju. Vašu ideju će podržati jedan Strelac ili Jarac, možda Blizanci ili Devica.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzit Meseca preko Vage i slabo Sunce preko Vodolije mogu doneti neka negativna razmišljanja i nesigurnost, sumnje u pogledu lojalnosti vašeg saradnika. Pravite neke tajne planove kako da započnete sopstveni posao sa članovima vaše porodice. Pokušajte da budete adaptabilnji u trenutnoj situaciji kada je u pitanju sadašnji posao i nemojte se suprotstavljati svemu što smatrate neprikladnim.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još